![]() |
Panowie i Panie... czy działa wam zumi.pl ?
Sprobujcie wpisać jakies miasto i sprawdzcie czy pokaze sie mapa... Podobnie z youtube.com... Chyba to problem z JavaScriptem...? Tylko czy to jest u mnie czy u wszystkich? Na innym laptopie z vista tak samo mam...;/ Na Youtube.com wywala mi info: Masz wyłączoną obsługę języka JavaScript lub używasz starej wersji odtwarzacza Flash Player firmy Adobe. Pobierz najnowszy odtwarzacz Flash. JS wlaczony, Flash sciagalem najnowszego... Przegladarka... każda... |
Wrzuć sobie jakąś betę albo poinstaluj na nowo rozszerzenia na nowym profilu.
|
Ilość załączników: 1
Tym paskiem można przesuwać. Chodzi o to, że wiem, iż on tam jest i to mnie wkurza.
Gesty myszy też padły... EDIT: Na zdjęciu kolejne jaja |
mam ta wersje i nie mam problemow
|
Miałem dokładnie ten sam problem z niektórymi buildami Seamonkey :taktak:.
Zmieniłem wersję przeglądarki. |
Ilość załączników: 1
Jakieś problemy z firefoxem mam. Wersja 3.0.11. Tiny Menu się wysypał i powstał "dziwny" pasek na dole. Po odinstalowaniu adblocka pasek znika. Ale ja chcę mieć adblocka :(
|
ale co jej jest :sciana:
|
Cytat:
Odinstalowałem. Niech się idzie... |
mamy wersję finalną Firefoxa 3.5:spoko:
|
Faktycznie ciekawie to śmiga... w życiu bym nie pomyślał nad takim rozwiązaniem "udostępniania" multimediów.
|
śmiga pieknie - w plikowni kliknąłem lewym na .wmv i się odtworzył normalnie jakby był w multimediach
|
|
Opera Unite
http://www.youtube.com/watch?v=D5hr-6cw4M8 With Opera 10, we are introducing a new technology called Opera Unite, radically extending what you are able to do online. Opera Unite harnesses the power of today's fast connections and hardware, allowing all of us to help define the future landscape of the Web, one computer at a time. Read about how Opera Unite is going to change the way we interact on the Web on labs.opera.com. |
ukazało się uaktualnienie dla Firefoxa 3.5b4 do dziwnego 3.5b99 :sciana:
hula jakby nieco szybciej:spoko: |
Cytat:
Kazdy woli cos innego, ja zostaje przy operze i na 10 final tez sie przesiade (bet opery juz nie trawie;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:55. |