![]() |
Cytat:
|
a czy w 3.1 też występuje???
|
Cytat:
|
Nie ten temat. :nieee:
:mruga: |
Ilość załączników: 1
|
Występuje u mnie pewien błąd, który mnie strasznie denerwuje ( i nie tylko u mnie, u paru znajomych również) Otóż:
Po włączeniu mozilli gdy klikam na zakładki włącza się dodaj zakładkę. Dopiero po zamknięciu okna, które wyskoczyło mogę przeglądać zakładki. Dzieje się tak tylko przy włączeniu na nowo mozilli. Podczas dalszego używania jest wszystko w porządku. Czy ktoś wie, jak to naprawić ? Wersja FF 3.07 |
Miłej zabawy. :zongluje:
|
Cytat:
|
|
Witajcie..
Mam problem z FF, od jednego BSOD spowodowanego za dużym OC, FF nie zapamiętuje mi danych podawanych na stronach, np automatyczne logowanie, (nawet na TYM forum) reinstal nie pomógł.. czyszczenie danych prywatnych też... Co można jeszcze pokombinować ?? ff to 3.0.6 na 3.1 b2 nie ma różnicy to samo :| |
Cytat:
|
joujoujou jesteś wielki :)
|
1. Nie mam pewności, może tabmix plus? :hmm:
2. Patrz kilka postów wyżej. :> |
Dwa pytania odnośnie FF.
1.) Czy da się ustawić żeby nowo otwierana zakładka pokazywały się po aktywnej zakładce, a nie jako ostatnia? 2.) Poszukuję pluginu które będzie przechowywał zakładki online, tzn tak jak ma to miejsce w maxthonie. Ulubione przechowywane są na serwerze i automatycznie ściągane na dysk podczas uruchomienia przeglądarki. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:55. |