![]() |
My mamy 3.1 :P
|
Cytat:
|
Beta czy nie beta, ale działa (bez javy, jak każda inna wersja). :]
|
NoScript 1.9.0.4
Jak ktoś chce bezpieczniej przeglądać strony z ginekologiczną golizną, lub inne niepewne, i nie chce, aby kliknięcie w niewidoczną ramkę, pod którą kryje się wredny javascript, zgnoiło mu system, to jest to dla niego. :> |
Czy znacie może jakąś wtyczkę do ff/stronę pozwalającą na synchronizację zakładek/linków pomiędzy komputerami praca <=> dom, ewentualnie jeżeli będzie to strona to żeby można było jakoś kategoryzować linki.
PS Dodam, że startowy.com nie przypadł mi do gustu, najlepszy wydawałby się foxmark ale niestety nie posiada on możliwości rozdzielenia zakładek praca/dom, a nie chciałbym aby szef miał dostęp do moich domowych zakładek ;) |
Foxmarks.
Możesz ustawić profile - na serwerze masz całość zakładek, w domu sobie ustawiasz, żeby synchronizował wszystko, a w pracy bez folderu "xxx" ;) |
Dziwne zło jest z moim firefoxem. A dokładniej chodzi mi o youtube'a. Mianowicie, podczas odtwarzania występują zwiechy, czyli po 10 sekundach odtwarzania jest 2 sekundowy zwiech. I tak co ileś sekund.
Wszystkie flashe, wtyczki i inne potrzebne rzeczy mam zainstalowane. Cytat:
|
Cytat:
|
Czy strona www.justin.tv dziala u was na IE?
U mnie pokazuje blad 400. Pod Opera nie ma problemow. IE prawie wogole nie uzywam, ale chcialbym wiedziec na czym polega problem. |
Na IE8 działa...
|
na IE7 też działa.
|
Na K-Meleonie via Squid też nie ma problemów
|
Cytat:
|
Dwa pytania odnośnie FF.
1.) Czy da się ustawić żeby nowo otwierana zakładka pokazywały się po aktywnej zakładce, a nie jako ostatnia? 2.) Poszukuję pluginu które będzie przechowywał zakładki online, tzn tak jak ma to miejsce w maxthonie. Ulubione przechowywane są na serwerze i automatycznie ściągane na dysk podczas uruchomienia przeglądarki. |
1. Nie mam pewności, może tabmix plus? :hmm:
2. Patrz kilka postów wyżej. :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:11. |