![]() |
czy ktos ma podobny problem jak mów z tym ff 3.1b2 ??
otóż: podczas kliknięcia w zakładce jakiegoś linka, przenosi czasem cała zakładkę do nowego okna. Po prostu otwiera mi się nowe i w nim jest nienaruszona zawartość mojej zakładki :) ?? |
Jeśli niechcący ruszysz myszką podczas kliknięcia (tak jakbyś chciał przesunąć) to tak właśnie jest i ten typ tak ma. :taktak:
Mnie też to irytowało, ale się nauczyłem mniej nerwowo klikać i jest O.K. :spoko: |
Cytat:
|
Testuje alfę dziesiątki Opery - rzeczywiście ten nowy engine Presto 2.2 działa fantastycznie. No i wreszcie doczekałem się uczciwego spellcheckera :)
Aha, główna strona forum się lekko rozjeżdża ;) :haha: A niby przechodzi testy Acid3 na 100... Za wcześnie pochwaliłem - O10alfa ma problemy ze streamingiem video :( Nie pomogły aktualizacje playerów, po prostu tak ma. |
:glaszcze:
|| |
Cytat:
Spellchecker - to po kiego grzyba ja się w tym tygodniu na FF przerzucałem z bólem serca, z braku tej funkcji w Operze :'( |
Dlatego nie instaluję nic z napisem alpha.
|
nie jest źle popsiu,
alfa firefoxa 3.2 hula u mnie całkiem żwawo :spoko: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
To był wyjątek potwierdzający regułę, efekt zabugowania skumulował się z betą win7 i nie dało się tego używać w ogóle.
|
Cytat:
|
Idź stąd?! Idź stąd?!
Przecież ja tu mieszkam... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
@Zetox'a ile Ci rozszerzeń nie działa ze stabilnej ? |
Cytat: