![]() |
ja mam ful stronek w szybkim wybieraniu:) jak wywalic opere z tray'a i gdzie ona zapisuje urlfilter(zablokowane stronki:)?
|
Cytat:
|
a udalo wam sie profile przekopiowac tak zeby dzialaly?mam po polsku ale profile nie dzialaja:(
dobra mam, do kat defaults skopiowalem i jest ok:) |
Kurde - bawie sie pare min (musialem sobie skin dostosowac do moich wymagan :D ) - bydle jest szybkie! - start ponizej 1s !
[edit] PS. - zimny start na Mac OS X okolo 2s :D |
biore, bo ostatnia cos mi sie wiesza:)albo czas system przeinstalowac:)
|
Cytat:
|
|
CEO Opera Software skonczyl 2 dni temu 40 lat (wiem ale mam zaplon :D ) aby to uczcic w ten wtorek zostanie upubliczniony pierwszy Alpha Build nowej Opery - przepisanej od podstaw, z nowym (jeszcze szybszym) silnikiem renderujacym i javy nosi ona kryptonim Kestrel i numerek wersji 9.5.
Choc napewno bedzie sie sypac na lewo i prawo, wieszac, zacinac i psuc to ja nie moge juz sie doczekac :P |
zawsze mnie bawią dyskusje o wyższości opery nad FF lub odwrotnie, nie mogłem się powstrzymać:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Link podany przez naszego kolegę Qbi@k ma coś z tego: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...4&postcount=10 A tak nawiasem to każda przeglądarka jest dobra jeśli ją lubimy. |
zawsze podaję mocne argumenty:taktak:
|
Cytat:
|
Cytat:
Opera za 3 grosze. |
no i podsumowaliśmy z Rychem jakąś tam operę, Turandot chyba:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:30. |