![]() |
Cytat:
-edit- Cytat:
-edit- na cdrinfo tez już był o tym news, ale nie zauważyłem :peace: |
a teraz cus o bledach w przegladarkach MSIE, Opera, Mozilla / Netscape / Firefox, Lynx i Links. Wiecej szczegolow na www.infojama.pl
|
@ Y@nkee_PL: jak to się mówi? lepiej póżno niż wcale :)
ps. O7.6 preview1 to wersja baardzo testowa (nawet nie beta - raczej wczesna alpha...) kto chce mieć spokój niech zostanie przy O7.54 /EDIT z tym "baardzo testowa" troche przesadziłem - O7.6 jest bardziej stabilna i dopracowana niż nie jeden windows... |
Opera 7.60 Preview 1 (build 7141)
http://my.opera.com/forums/showthrea...threadid=65041 ps. wprowadzono obsługę poprzez głos :) |
Cytat:
na niektorych stronach wywalalo wlasnie blad ze cos tam popup blocker, tyle ze to sie zaczelo dziac wlasnie po tym jak go kompletnie wylaczylem zeby zobaczyc co mnie "omija" :D pomoglo zainstalowanie javy |
Cytat:
|
witam,
mam nastepujacy problem z firefoxem - nie wiem co siadlo ale nie dzialaja mi np przyciski na tym forum (dodaj reputke, opcje zwiazane z dyskusja itd) firefox po prostu ignoruje klikniecia lub przeca strone na poczatek (do gory) :( o co chodzi? nie chialbym przeinstalowywac, bo pluginy instalowalem zamiast sciagnac na dysk - eh to lenistwo.... |
Mozilla FIre FOX 1.0PRrc - wywala :'(, IE6 - :spoko:, Opera 7.54 - :spoko:
|
Nie wiem czemu, ale jak wchodzę na tą stronę, to wywala mi błąd Mozilli i Mozilla mi się zamyka. Mam najnowszą wersję programu. Czy u was też tak jest?
|
Cytat:
Cytat:
|
Category X unread miałem na "0" ale zmieniłem na "1" a potem znowu na "0" ale dalej nic.
Pytanie: Żeby importować cały profil wraz z ustawieniami wystarczy skopiować katalog "...\Opera\profile" ??? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Opera
Vitam,
Posiadam Operę w wersji 7.54, ostatnio zainteresował mnie klient pocztowy w nią wbudowany i wykryłem parę błędów lub niedociągnięć, ale chce się upewnić ;p Mianowicie: * podczas pobierania poczty wyswietla się monit ile jest nowych wiadomości ... brakuje monitu że nie ma nowych emaili (jakos nieufny sie ostatnio zrobiłem i gdzies mi brakuje tej informacji) * czy zdarzały się Wam "znikające" emaile??? Klikam na np. Odebrane a tam pisze "nieprzeczytanych: 0 z 1" ale na liście nie ma żadnego emaila ... powinny byc widoczne wszystkie wiadomości a tak nie jest. http://img70.exs.cx/img70/8884/9583.jpg * w edycji konta, zakładka Serwey w rozwijanym menu Uwierzytelnianie jest d wyboru: AUTH CRAM-MD5, APOP, AUTH LOGIN i Tekstowe - co one oznaczają. W Outlooku ich nie widziałem. Normalnie wybierałem AUtomatyczne ale jezeli chodzi o Eranet.pl do musiałem wybrac cos innego bo niedało się zalogować na konto. Ktoś się spotkał z podobnymi problemami ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:38. |