![]() |
A co ze mn***261; :(
|
Cytat:
|
dla mnie to nie jest rewelacja, zwlaszcza ze jest u torrent i tym podobne softy
|
Coś ta Opera jest niekonsekwentna :(
Niektore animacje Flash wymagaja "klikniecia", aby je aktywowac, tzn trzeba najpierw na animacji kliknac, zeby moc ja dalej kliknac ("Klinij, aby aktywowac i uzywac tej kontrolki"). Np na stronie glownej home.pl. A reklamy np na gazeta.pl fruwaja, i sa "klikalne" przez caly czas, od samego poczatku. Moze ktos wie po co to zostalo wprowadzone, i dlaczego jest niekonsekwentne? |
Cytat:
|
w sumie fajna rzecz:)
|
|
Wiecej mo***380;na przeczyta***263; np. tutaj
|
Probowalem, i nie udalo mi sie...
Czy da sie Opera 9 (po doinstalowaniu Flasha), na stronie gazeta.pl, zamknac wyskakujace na srodek reklamy ich wlasnym "reklamowym" iksem? Mnie nie wyszlo ani razu. Klikam na iksa, i nie ma zadnej reakcji. Dodam, ze latajace reklamy we Flashu na stronie gazeta.pl sa przez caly czas "klikalne", nie trzeba ich aktywowac. Jesli potwierdzi sie, ze nie da rady zamykac reklam we Flashu, to prawdopodobnie odkrylem pierwszego buga :szczerb: |
Cytat:
edit. wydaje mi si***281;, ***380;e jest szybsza ni***380; 8,5 |
Cytat:
|
Cytat:
Tez musialem troche naklikac, zeby "przypadkiem" trafic na kolejna reklame ;) @Arcadio, musiales wyprowadzac mnie z bledu? :P :spoko: |
w końcu wyskoczył mi popup, jeśli tego nie poprawią szybko, to robie downgrade'a.
|
Cytat:
|
Cytat:
FF testu nie zdal :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:47. |