![]() |
Cytat:
- Windows - Firefox - Nero 7 Zastanawiaj***261;ce jest tylko to co mo***380;e by***263; przyczyn***261; takie stanu... Mi si***281; nasuwa jedna odpowied***378;. Ot***243;***380; chodzi o zwyk***322;a zazdro***347;***263;, ***380;e: - Windows jest popularniejszy od Linuksa i ***322;atwiejszy w u***380;yciu, - Firefox jest popularniejszy ni***380; Opera, - Nero 7 ma wi***281;cej mo***380;liwo***347;ci ni***380; K3b i jest bardziej popularne, Zazdro***347;***263; powoduje za***347;lepienie oraz czerpanie wiedzy z ma***322;o wiarygodnych ***378;r***243;de***322;. Stad mamy takie wypowiedzi np. na temat FF, kt***243;re ca***322;kowicie odbiegaj***261; od stanu faktycznego... |
Cytat:
U***380;ywam obu przegl***261;darek i wida***263; wyra***378;nie kt***243;ra nie wyrabia przy szybkim prze***322;***261;czaniu stron Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Zalezy gdzie jest popularniejszy. Cytat:
|
Cytat:
Nie trzeba pobierać jakiś paczek czy innych dodatków do lokalizacji... |
Maly suplement
Cytat:
Poza tym gdyby wINDOWS byl taki prosty to nie musialbys pisac ksiazek. Cytat:
ps Pisze to z FF |
Dowody popularno***347;ci: http://www.ranking.pl/
Cytat:
***379;eby rozlu***378;ni***263; troszk***281; atmosfer***281; polecam rozszerzenie Screen grab! Dzi***281;ki niemu mo***380;emy zrobi***263; zrzuta ekranowego dowolnej przegl***261;danej strony :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Zeby nie bylo kompletnie off-topic - Ktos wspominal ze ma problemy z flashem pod Opera 9.0 - ja nie odnotowalem zadnych, wszystko smiga jak ma. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak powa***380;nie to sam jestem ciekaw jak zmienia si***281; wyniki. Niestety na to b***281;dziemy musieli zaczeka***263; kilka miesi***281;cy. |
"Ignorancja to si***322;a"
|
Cytat:
|
Spoczko - poskromi***322;em nowa Operke o numerku 9 :)
|
Cytat:
(To tylko moje domysly :spoko: ) |
Cytat:
MS jest tak bardzo domyslny ze wszystko jest najpierw pod niego...w wielu przypadkach wylacznie. Atut linuksa to na pierwszy rzut oka - darmowy system ostatnio zrobił się tak darmowy że można /friko/ CD zamowić... to jest nokautujący atut, reszty nie trzeba. jeśli chodzi o firefoxa - może i dobry ja mam inne przyzwyczajenia, ale oni robia dzikie akcje...(skrypty, ktore nie pozwalaja wyswietlac strony pod IE- rotfl) nie przesadzajmy narzucanie instalacji tego to nie jest dobry pomysł... Jeśli miałbym wybor kupno kompletu komputerowego z linuchema na pokładzie za mniejsze pieniądze to bym kupił... tylko lolki w sklepach musza na to wpaść. Myślisz, że reklama w media markcie (nie dla idiotow poza tym :D) ze system operacyjny dodaja gratis nie będzie działać :) Funkcjonalność, funkcjonalność...widomo co jest bardziej - windows każdy opanuje - linuksa też... Mała ciekawostka: PIERWSZY system na moim PIERWSZYM kompie to był właśnie linuks :) tym mogę się pochwalić |
Ja tam używam FF i jestem zadowolony (nawet bardzo). A chcę to wszystko krótko podsumować , gdyż ta rozmowa do niczego nie prowadzi!
Ogólna zasada jest taka, wg mnie, każdy chwali to co ma i to co używa. Kiedyś np wszyscy używali GG (przynajmniej jak mieli 1. kontakt z tą siecią) dopiero potem przerzucili się na inne komunikatory i jego chwalą a GG jest "be" lub "fu". A co do Linuxa. Czemu go większość nie używa? Bo większość programów a zwłaszcza gier jest pisanych pod Windowsa. I minie sporo czasu zanim Linux przejmie pałeczkę pod Widnowsie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22. |