![]() |
|
To ma być pytanie czy odpowiedź, bo jak to ma być powiadomienie nas o wyjściu
najnowszej wersji to się spuźniłeś:P |
nie, to ma byc powiadomienie o wersji 90.2, i link do tej wiadomosci
|
chyba sp***243;***378;ni***322;es :szczerb:
;p |
Wie kto***347; mo***380;e, jak najszybciej wywali***263; z Opery wszystkie skr***243;ty klawiaturowe, nie ruszaj***261;c jednocze***347;nie tych zwi***261;zanych z mysz***261; (back, forward itp.) ?
|
a ja mam nastepujacy problem z opera i to w wersji 02 jak i 01... otoz po kliknieciu ctrl +n pojawia mi sie nowe okno,ale nie jako karta tylko jako nowe okno opery w pasku zadan. probowalem juz wszytskich ustawien okien z opery,ale zaznaczanie i odznaczanie zmian nic u mnie nie pomaga. moze nie ejst to az takie denerwujace,ale przy wiekszej ilosci nowych okien moze jednak zaczac troche irytowac...chyba sie pzresiade na mozille...
|
mo***380;e ctrl+t ? (tak przynajmniej jest w firefox :D )
|
Dziala crtl+t ;] spradzone
|
dzieki wielkie....;)
|
Cytat:
Jesli chcesz zmienic na [Ctrl]+[N]: Narzedzia=>Preferencje=>zakladka Zaawansowane=>Mysz i klawiatura=>Edytuj=>Aplication. Znajdujesz "New page" oraz "New browser window" i edytujesz wg gustu. |
szyk dziala, ja zawsze edytowalem plik ini:)
|
Cytat:
C:\programy\Opera\defaults\standard_keyboard.ini tutaj są zapisane skroty klawiaturwe, nie będziesz miał ich, a gesty pozostaną. Jeżeli nie będziesz mógł zlokalizować pliku od skórtów klawiaturowych to wpisz w adresie: opera:config później w szukaj: key i powinien pokazać się plik i ścieżka do niego. Jeżeli chcesz wyrzucić wszystko związane z klawiaturą poza back i forward to przejrzyj ten plik i zostaw tylko to co chesz. |
|
Cytat:
|
Tak si***281; prezentuje Internet Exploit 7:
http://img361.imageshack.us/img361/3811/ie7wd2.th.png Aby zainstalowa***263; IE7 trzeba potwierdzi***263; autentyczno***347;***263; systemu Windows. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:57. |