![]() |
Juz :D
|
Po testuj***281; sobie t***261; beta FireFox. Szkoda tylko ,***380;e wiele wtyczek nie ma do 2 :/ chyba, ***380;e kto***347; zna stronk***281; gdzie jest du***380;o wtyczek do 2
|
Najlepsza przeglądarka to i tak Opera - nie ma to jak stukać post z komórki :D ... Opera Mini FTW
Ps. Dlaczego T9 podpowiada mi sutkać zamiast stukać :D Ps2. To był test przeglądarki. |
Cytat:
Napisz co ma Opera a czego nie ma FF :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
@REi FF te***380; jest na kom***243;rki :D
|
Cytat:
|
FF najlepsza ;p
Cytat:
|
@jou zapomnia***322;e***347; co to jest Google ? ;p
@Ice Cytat:
|
Masz racj***281;, zapomnia***322;em. :zawstydz:
I dzi***281;kuj***281;. :piwo: |
Cytat:
Musiałem się przesiąść na FF - tu absolutnie wszystkie strony są wyświetlane prawidłowo. Jeśli to poprawą, to chętnie do Opery wrócę. |
Cytat:
Opera ma wszystko co mi potrzeba i jest szybsza od FF a co do rozsypujacych sie stronek - mi sie nie zdazylo, a wszystkie podobne problemy sa co build poprawiane - wystarczy zglosic problem do developerow. Jezeli stronka sie rozsypuje to jest to wina jej kodu a nie opery :P |
I znowu b***281;dzie wojna przez ok 50 post***243;w ||
FF ;p |
Ja tam wiem ze jestem w mniejszosci :P ale co z tego? Po prostu wole Opere bo ma wszystko czego potrzebuje out of the box i nie musze sciagac wtyczek jakis (i nei mowie tu o email, widgetach czy torencie bo i tak tego nie uzywam) do tego wazy mniej i mniej konsumuje zasobow systemowych :P pomijajac juz zgodnosc z CSS2.0 to te wlasciwosci sklonily mnie do opery i jak narazie FF nie ma nic co moglo by mnie przekabacic :D (zgodnosc z CSS2 mnie nie sklonila bo kiedy przerzucalem sie z mozilli na opere jeszcze tego nie bylo :P )
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:02. |