![]() |
Może to przypadek, ale mnie pomogło dodanie do Adblocka adresu:
Kod:
http://ad.firstadsolution.com/* |
U mnie to niestety nic nie daje :/
Hmm, nie wiem, dziwne ze to sie dosc nagle zrobilo. Chyba bede musial dla tej stronki uzywac IE :blee:, a szkoda bo dosc czesto ja odwiedzam :). |
Bardzo fajna wtyczka dla FF. Krótki opis:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
HEJ! POMOCY!
mam problem z firefoxem ver 1.01 pl wczoraj sobie sciagnalem nim jakis pliczek na dyskietke i luzio... dzisiaj ile razy chce sciagac jakis plik i daje zapisz na dysku to on zaczynajac sciaganie wywala jeszcze monit ze "W stacji A: nie ma dysku: Anuluj, Kontynuuj Ignoruj" i tak co kilkadziesiat sekund :( pomaga wlozenie tej dyskietki i wyjecie jak sobie ja juz "zobaczy", ale zaczynam sciagac nastepny plik i sytuacja od nowa :( kiedy ff zakonczy sciagac plik to znowu sie czepia o dyskietke (( (( (( juz mnie trafia (( (( wie ktos co to moze byc i co mozna z tym zrobic? (jezeli jedyna pomoc to patch, nowa wersja to sie chyba przesiade z Ku*wy LisaSyna (( ) |
Ilość załączników: 1
A co masz zaznaczone tu:
Narzędzia -> opcje -> ... Może a: ? :> |
mam ustawione zeby za kazdym razem pytal, probawalem ustawic jakas domyslna sciezke (wlasnie pulpit ;) ) i nic... dalej sie czepia :(
|
Cytat:
|
@Predi:
To ja już głupi jestem i nie wiem. :\ @Ice: Uruchom firefoxem. :taktak: |
Cytat:
|
@Predi a nie bezpieczniej zaktualizować FF do wersji 1.04:>
|
Albo zainstalowac opere:)
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. zetoxa: ten twoj adblock moze i prosty i przez to atrakcyjny wizualnie, ale dzialanie ma koszmarne. a) blokowanie obrazkow po rozmiarze to porazka, nie tylko reklamy maja taki rozmiar b) lista przypadkow do blokowania domen jest krotka i jestem pewny, ze reklamy na wyborczej ci wyskakuja [adserwery eo] c) calosc jest popisem dzialania wyrazen regularnych [takie kompaktowe i sliczne, magia normalnie - sarkazm] ale z tego co sam przetestowalem, do skutecznosci jaka ja sam osiagnalem to temu daleko |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:28. |