![]() |
Cytat:
Wiemy, wiemy, wszystkie serwisy o tym trąbią... 8 ) |
A ja mam taki problem, otoz moja opera 8.01 nie chce mi wlaczyc gry w AlleJazda na allegro, tzn. kiedy na mapce najade na wyscigi samochodowe to powinna sie wyswietlic nowa strona z ta wlasnie gra. Powinna, bo nie wyswietla sie. Wy tez tak macie? Moze jakis plugin trzeba zainstalowac albo cos...
EDIT: Zapomnialem napisac: Na operze 7.52 jest wszystko OK, za to na 7.54 juz sie nie otwiera poprawnie ta gra. |
Cytat:
A ja się dowiedziałem dopiero na Forum ;) @rosol - nie dziwię się - pod Operą i FF nie działa znaczna część multimediów, więc i pewnie część gier - w tym temacie pozostaje nam nieodżałowany IE ;) Pozdrawiam wszystkich ro29 |
@ro29: Ale dziwi mnie fakt, ze na 7.52 wszystko dziala OK !! A juz na 7.54 sie kaszani ...
|
;)
Cytat:
Więc skąd są te powyższe linki ?? @rosol - a mnie tak do końca nie dziwi - nowa wersja - to niestety nie zawsze oznacza, że lepsza - np. ani ja ani mój Wujas z IrfanView 3.95 PL. nie możemy nic wydrukować. Więc wróciliśmy albo do 3.93 lub 3.91. I jest OK Pozdrawiam ro29 |
... spolszczenie od wersji 1.0.4 działa elegancko pod 1.0.6. Są także "nocne" wersje 1.0.6
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o...t-aviary1.0.1/ |
Cytat:
OK - tylko, że do ściągnięcia jest wersja zaraz po polsku ? I nie znam jakoś określenia "nocne" wersje ;) Ale może za dużo się czepiam ?? Pozdrawiam ro29 |
Już oficjalnie: Firefox 1.06_PL
|
|
Cytat:
Też już wiem - i może za dużo się czepiałem ;) I akurat ja nie miałem żadnych problemów z pobraniem - szybko na max prędkości :) Pozdrawiam ro29 |
Witam !
Mam małe pytanie - głównie do użytkowników Opery. Ponieważ ostatnio kilkakrotnie zawiesiła mi się, to pomyślałem o reinstalacji - lub kolejnej instalacji bez usuwania. I mam pytanie - która opcja lepsza i czy jak bym zainstalował powtórnie, to zachowają mi się wpisy adresowe ?? Pozdrawiam serdecznie ro29 |
Tak zachowaja, ale ja bym exportowal zakladki, jesli o to ci chodzi i jeszcze raz na czysto
|
Cytat:
SpellBound i polski słownik. Aby sprawdzić pisownie możemy albo kliknąć PPM i wybrać "Sprawdź pisownie" albo użyć skrótu "Ctrl+Shift+F7". Pozdro |
Andy ale ta pisaownia jest sprawdzana podczas czego ? pisania np ?
Pozatym jak chce wlaczyc opcje w tej wtyczce to wyskakuje mi cos takiego. http://img346.imageshack.us/img346/7...20284210vl.jpg |
@Loczek widocznie nie zainstalowałeś bibliotek
Cytat:
Cytat:
Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |