![]() |
Powiem tobie że to jest ok
król królik góra rzeka raba ołówek żyto |
Instalowalem sobie wtyczke do mozilli flashblocker i zakonczylo sie to niepowodzeniem.
Pal licho ta wtyczke ale teraz w przegladarka ulegla zawezeniu a na dole mam cos takiego: http://img7.imageshack.us/img7/6509/mozillablad4ow.jpg Moze ktos wie jak to usunac? |
Odinstaluj wtyczkę.:)
|
Uruchom przeglądarke z parametrem "-safe-mode" i odinstaluj wtyczkę.
|
Ale w jaki sposob mam odinstalowac ta wtyczke? Ona nawet sie do konca nie zainstalowala bo wyskoczyl blad. Gdzie jest opcja , zeby to odinstalowac? Jesli chodzi o safe mode to uruchomilem poleceniem
"C:\Program Files\mozilla.org\Mozilla\mozilla.exe" -safe-mode I nic dalej z tego nie wyniklo. |
Narzędzia>rozszerzenia>odinstaluj.
Miałem podobne problemy z innymi wtyczkami.:) |
@rycho to co podales tyczy sie firefoksa a mi chodzi o mozille. Tam nie ma takiej opcji.
Znalazlem rozwiazanie. Musialem pogrzebac troche w katalogu z mozilla i znalazlem plik w, ktrorym byla wzmianka o flashblocku. Przeedytowalem go, wpis usunalem i wszystko jest jak dawniej. |
Kurcze. Nie moge znalez wtyczki dzieki ktorej moge pobierac rozne rzeczy ze strony np zdjecie , filmik , swf itd. Powtorzcie jak sie ona nazywala i ewnwtualnie link do niej (sciagnalem to: extendedstatusbar_pl ale nie o to mi chodzilo tamto bylo na "d")
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Download Embedded jest w załaczniku |
witam! pisze na PW do jou ktory mi ładnie wszystko na PW pisze ale chyba go nie ma :D zainstalowałem NETtrasnportera i jak cos ściagnie to pisze ze to sharewer i trzeba sie "register" też tak macie ??
|
Pewnie to jest banalne, ale jak mozna ustawic Opere domysla przegladarka? Tak, zeby linki z innych programow otwieraly sie w Operze
|
Narzedzia/preferencje/zaawansowane/programy zaznaczasz "Opera ma sprawdzac czy jest domyslna przegladarka" klikasz OK i restartujesz opere, po restarcie opera zapyta sie czy ma byc jako domyslna - klikasz tak i juz :)
|
Dzięki :piwo:
Człowiek ślepnie na starosc... ;) |
polecam do pobrania nową wersję Adblocka 0.5.9 czyli doskonały filtr antyreklamowy pod FF. Pojawiła się bardzo dobra funkcja synchronizacji filtrów, nie musimy juz od tej chwili sami wklepywać, Adblock zrobi to za nas :)
http://mozillapl.org/katalogi_i_bazy...e/adblock_plus |
Znalazłem stronke, z której instalujemy odpowiedni plugin i możemy robić windows update przez... FIREFOXA. Dotychczas możliwe to było przez Internet (s)exlorera. Właśnie to testuje :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:13. |