![]() |
właśnie sobie kliknąłem z FF 2.0 RC 3 i na tym koniec. powód jak wyżej.
|
Dla user***243;w kt***243;rzy u***380;ywaj***261; rozszerzenia TabMix Plus mam dobr***261; nowin***281;. Do wydania wersji stabilnej kompatybilnej z nowym liskiem mo***380;na zainstalowa***263; wersj***281; RC.
|
Cytat:
IMHO lepiej chwile poczekac. Wersja 9.1 powinna wkrotce wyjsc. |
Cytat:
Moja RC3 ma numerki "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0" /edit: ***347;ciema, to jest to samo co RC3 (ewentualnie RC3 to to samo co Final) @@ndy: TabMixPlus jest juz niepotrzebny :D |
No i niech ktos mi teraz powie ze FF nie sciaga od Opery - zamykanie na kazdej zakladce, przywracanie zamknietych, zapisywanie sesji :> opera ma to od dawna i nigdy nie trzeba bylo do tego pluginow.*
* - ten post nie ma na celu zaczecia flamewar lecz podroczenie sie z wami :D :P |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kiedy Ty w ko***324;cu zrozumiesz, ***380;e Firefox ma budow***281; modularn***261; i poszczeg***243;lne ficzery dodaje si***281; za pomoc***261; rozszerze***324; ? Dzi***281;ki rozszerzeniom Firefox wygl***261;da u mnie tak jak ja chc***281; a nie tak jak przewidywa***322; to autor. |
tak, ale sciaganie wszystkiego i szukanie tego co chcesz moze zajac tygodnie, nie ilosc a jakosc, a rozszerzen do FF jest od licha i jeszcze troche.Poza tym sama instalka tez wazy wiecej niz opera.a niektorzy chca miec to od razu a nie szukac i sciagac. i co do rozszerzen, to zwroc uwage, ze praktycznie aktualizujac FF musisz zaktualizowac wiekszosc wtyczek, ale to pod warunkiem ze autorowi wtyczek chcialo sie je pisac pod nowa wersje FF
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
sluzy do - program ma spelniac swoje zadanie i robi to dobrze (patrz oprogramowanie na Mac OS :P ) moze sie przydac - a nuz ta funkcja sie przyda i jeszcze ta i ta ;) (oprogramowanie windows) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To ***380;e Opera by***322;a wcze***347;niej ni***380; Firefox o niczym nie ***347;wiadczy... Cytat:
Cytat:
|
Jaki jest sens walki Opera vs Firefox
Ka***380;dy u***380;ywa tego co lubi... :D Ale i tak Operka jest lepsza .... nie ma co tu si***281; oszukiwa***263; ;) :D |
Cytat:
|
Cytat:
Jak dzieci, jak dzieci... BTW Czy ktoś może znalazł coś, co by było odpowiednikiem Web Developer z FF dla Opery? |
Cytat:
+ jest ładniejsza + ma wyższy numer wersji + szybciej ładuje stronki + jest fajniejsza :D :taktak: nic dodać nic ująć :D |
Cytat:
|
a ja i tak zawsze wolalem syrenke niz malego fiata, cole od pepsi, wanne od prysznica ;)
na rzecz ff/o agituje tylko uzytkownikow IE ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:37. |