![]() |
Cytat:
:peace: |
Cytat:
|
Dobra, wyłączę dodatki, zrestartuję kompa i zobaczę. Potem zrobię to samo i wyłączę Kasperskiego.
|
Cytat:
Aga spróbuj jak pisze Ritek, usunąć cały profil. |
Cytat:
|
To wyłącz Kasp na moment i sprawdź.
|
Kaspersky to ZŁO.
Przymulacz. |
Cytat:
|
Na pewno można, bo u mnie efekt nie występuje. Owszem, pierwszy raz uruchamia się dłużej, ale to jest ok. 10 sekund, nie kilka minut. Tylko co można zrobić? :hmm: Najpierw trzeba znaleźć źródło problemu: nic nie pisałaś o konfiguracji kompa, może brakuje zasobów? Ja bym zrobił też test i pozbył się chwilowo dodatków do FF - może któryś szuka jakiś aktualizacji i blokuje pełny start FF? Zawsze można polecieć też hardcorem i zdezinstalować przeglądarkę w całości, zacząć od początku obserwując efekty. Oczywiście format C też można || Ale najlepszym rozwiązaniem IMO jest przejście na lepszą przeglądarkę ;) Wszyscy powinni wiedzieć jaką :)
|
chyba strasznie zabagniony profil, pani doctor,
moje pierwsze uruchomienie to kilkanaście sekund:sciana: |
Korzystam z FF 3.5.3 i mam pewien problem, ciekawa jestem, czy występuje tylko u mnie czy to przypadłość tej przeglądarki. Otóż, gdy włączę komputer i uruchomię FF po raz pierwszy trwa to koszmarnie długo - nawet kilka minut. Kolejne uruchomienia przeglądarki bez problemu - odpala się szybko. Można coś z tym zrobić ?
|
oj, niegrzeczny Microsoft:sciana:
http://vbeta.pl/2009/10/19/mozilla-b...we-wtyczki-ms/ |
Teraz chyba podziałało. Potestuję tę Operę z filtrami Reetou, ale pewnie i tak wrócę do Liska.
|
Niezupelnie glowny katalog opery:)
C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Opera\Opera tu sie wrzuca ten plik. |
zostaw te operę w spokoju:sciana:
pisał rychu, że to zło, no pisał:sciana: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34. |