![]() |
A czy Firebird to nie jest program pocztowy?
Mysle ze koledze jednak chodzi o Firefoxa, tak samo jak o FlashGeta a nie Freshgata ;) Edit: Sorki, moj blad. Pomylilo mi sie z Thunderbirdem ;) |
panowie sa 2 programy firefox i firebird zrobiony przez polski zespol.
ale teraz mam takie pytanie czy lepiej miec na komputerze firefox czy firebird?? (na polskiej stronie mozzila zobaczuyelm ze fire birda podobno ju znie beda poprawiac) |
instaluj FireFoxa, on też jest po polsku
|
możecie mi podać liste dobrych i przydatnych programó do firefoxza??
|
FireFox dobre je
Ilość załączników: 1
:) Wlasnie przeczytalem na prv.pl o firefox'ie znalazlem zainstalowalem zwyciezylem :) bardzo mi sie podoba :) nawet bardziej od opery, choc brakuje mi na dole tych informacji jaki jest przesył. Ale przegladarka jest super.A w zalaczniku koledzy po fachu :)
|
Ej, kurde!
Kurde!
Skąd masz zdjęcie z mojej imprezy sylwestrowej z zeszłego roku? Bo bęcki będą! :bicz: |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=39686
Tutaj jest gdzieś link do wtyczki pokazującej przesył danych :D FireFOX RuLeZz :P |
nie tylko to jest dobre to jest superrrr.... lepsze od wszystkiego czego uzywalem normalnie the best
|
ooo tez mam takia fotke z mojej imprezy sylwestrowej zeszlorocznej :)
|
kurde tych wtyczek tam https://update.mozilla.org/extension...pg=10&pageid=3
jest fuuuul, moze ktos wie ktora to jest ta aby byl ten pasek z przesylem pokazany ? |
Cytat:
podziekowal :) to sie nazywa Extended Statusbar jakby ktos szukal :P kurrrdde ten firefox szybbbki jest :) |
hehe my to juz od dawna wiemy ze "FireFox dobre je" :)
|
a to dlatego ze mnie nie bylo jak to sie wszystko dzialo :)
|
Flashgot, Image Toolbar, Extended Toolbar, Mouse Guest ;)
|
kURZCE ALE SIĘ TO ZDJĘCIE SŁAWNE ZROBIŁO :D
Dziś mnie kumpel na sylwestra zaprosił i powiedział że będzie super ekipa. oczywiście dostałem to zdjęcie :D ale si uhahahałem ale znałem je wcześniej :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:26. |