![]() |
Jest jest... :taktak:
|
No brakuje jednego rozszerzenia które używałem na FF więc nie jest tak źle...
|
Prawie to właściwe słowo :taktak:
|
Na Chromium mam prawie to samo co na FF, dodatek do Delicious, dodatek do Pocket, dodatek AdBlock, dodatek VideoDownloader, mam flashplayera najnowszego bez zabawy z pipelightem. Brakuje mi tylko coś z możliwościami TabMix Plusa.
|
@Ansy to może zacznij korzystać z NetSurf albo na wet z Links2 - jeszcze mniej funkcjonalne - ale za to jaka stabilność :P
|
Coś za coś. Co prawda nie ma takich rozszerzeń jak FF jednak nie jest też*źle.
|
I mniej funkcjonalna. Nie, dzięki.
|
@Berion przeniosłem się*na Chromium (jeżeli mogę to wybieram OS, a Chrome jest zamkniętą modyfikacją/forkiem Chromium) i chyba zostanę.
Nie ma problemu z muleniem po wybudzeniu kompa, nie muli gdy wcześniej odpalę kilka-naście filmików pod flashem...no i ogólnie działa szybciej - jest bardziej responsywna. |
Miałbym wpuścić chińczyków do swojego komputera? ;)
Poza tym jak się okazało to było tylko za pierwszym razem, po usunięciu już nie wracają. Niemniej jednak źle się dzieje. Jakby nie marnowali pieniędzy na OS i genderowe głupoty, a wzięli się za optymalizację silnika to i nie potrzebne byłyby reklamy, Google i inne Yahoo. Od czasu linii 4.x ciągle jakieś kłopoty ma ta przeglądarka... Przez tą pogoń za numerkami sporo deweloperów porzuciło swoje addony, co kilka wersji trzeba wprowadzać zmiany aby dalej działały etc. Ciekawe co będzie po przejściu na 64bity... Ale zmienić nie mogę, trzymają mnie multiplatformowość, wygląd i dodatki. |
może Berionu się skusi :taktak:
|
Mnie nie namówisz. :nieee:
|
wiem że jestem nudny,
ale namawiam wszystkich na Maxthona :spoko: |
Było się nie aktualizować. :P
|
Ilość załączników: 1
I kolejny szok. Reklamy mi wstawili do newtaba!
|
Ale czym? Wersją, która od zwykłej różni się tylko skórą i przyciskami do już istniejących, wbudowanych narzędzi?
Na chwilę obecną jest to wg. mnie bezsensowne. Być może chcą ze zwykłego lisa wywalić DOM itd. i rozwijać to w tej specjalnej wersji? Ale znowu - to bez sensu. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:05. |