![]() |
Cytat:
jade na 7.54 i jest kozak na operke przesiadlem sie jakies 10 miechow temu bo potrzebowalem jakiejs przegladarki do konta bo IE nie obslugiwal mi konta i tak caly czas jade na niej jak dla mnie jest :spoko: |
Jak dla mnie, Firefox + Thunderbird to idealna para ;-)
|
zapominacie o Adblocku, to jest obowiazkowy plugin do FF, a to są moje ustawienia do zaimportowania przez Adblocka, żadna reklama się nie prześlizgnie.
[Adblock] *bannerid* */banner*/* */RM/* */rek/* *doubleclick* *banner* *adv* /ad. /ads. */ad/* */ads/* /layer /adlayer *popup* *-ads* |
jedno mnie tylko drazni, mianowicie nie moge kozystac ze skanera od mks.com.pl
jest do tego jakas wtyczka ?? |
Cytat:
|
dokladnie, mks to jedyny powod dla ktorego wlaczam IE - wstyd mksie, wstyd
|
|
...raczej darujcie sobie te skanery online... sprobujcie Eset NOD32
|
.. właśnie po to są skanery online, żeby nie instalować tych spowalniaczy na kompie, dzięki @ndy za linka :cool:
|
Cytat:
|
ej a wogole o co chodzi jakby :)))) ja napisalem post ze FireFox je dobre :) i mam nawet wtyczke ktora pokazuje przesyl...co prawda jakis inny bo 2000KB/s ale i tak dobre je :)
|
Czy jest gdzieś stronka na której jest opisane w PL co dają poszczególne wtyczki do FF ?
|
@Turboni faktycznie nie idzie drugi etap. A jeszcze jakies 1,5 miecha dzialalo hmmm. Dziwne
|
Cytat:
http://pl.trendmicro-europe.com/cons...secall_pre.php wygląda na to, że Trend Micro to jedyny skaner online pod FF Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:21. |