![]() |
Double posty zamieniły się na gwiazdki? :szczerb:
Ja jade na Chrome 39.0.2171.71 m i nigdy nie miałem problemów z forami vB. |
Jaką masz wersję Chrome?
Z jakiego stylu na forum korzystasz? Używasz szybkich odpowiedzi? |
Cytat:
Znowu jakaś insynuacja do aktualizacji vb... |
Wszystko ma błędy ;) Pytanie dlaczego na innych forach to nie występuje? :> (nawet na tych opartych o vB?)
|
No patrz, a taka niby świetna przeglądarka... :>
|
To pewnie coś z Chromium :/ Dziwne, że tylko tutaj to się dzieje...
|
Czego te gwiazdki pchasz wszędzie? Przeglądarka popsuta, czy klawiatura? :idea:
|
@Berion miałbyś*wszystko oprócz Location Bar Enchancer. Co do Location Bar Enchancer to musiałbyś*się*popytać czy coś podobnego istnieje.
Cytat:
Zaciekawiłeś mnie z tymi zmianami w silniku. Możesz podać konkretne przykłady? Mnie w FF wkurza np. wolny rozwój. Dzięki temu, że FF nie potrafi poprawnie zaimplementować pewnych rzeczy to takie strony jak https://meet.jit.si nie działają obecnie na FF (rozmowy video przez przeglądarkę bez instalacji dodatkowych bajerów, w pełni OpenSource). |
Berion nie oszukujmy się, webmasterzy teraz robią strony z wykorzystaniem CMS - jedyna inwencja twórcza to zainstalowanie dodatków i przeróbka gotowego szablonu ...
|
Cytat:
AdBlock, AdBlock Hiding Helper, NoScript, Ghostery, nie wiem czy są ich odpowiedniki na Chromach, ale pewnie tak i pewnie nie identyczne w działaniu. Ale jedziemy dalej: SnapLinks, Screengrab, Flash and Video Download, Location Bar Enchancer. To główne z których na pewno nie zrezygnuje. Na chwilę obecną nie widzę alternatywy. Po za tym, również ze względów ideologicznych nie zainstaluję. Webkit zaczyna tak samo szkodzić sieci jak kiedyś IE (rozszerzenia webkit w kodzie - i potem Janusze webmasterzy budują strony które działają tylko na Chrome i IE8+). |
Cytat:
|
Mgit nie chce się przyznać, że ma "maca" xD
|
Cytat:
Ja mam wciaz opere 12.17 i wlasnie maxthon'a(a ze nawet chinski to mi nie przeszkadza. Z haozip jestem super zadowolony;) |
Cytat:
|
Możesz uzasadnić?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:05. |