![]() |
Wiem tylko tyle, że żeby zobaczyć zalety rozdzielczości FullHD, to nie mogę siedzieć dalej jak metr od monitora 23", a dalej się nie siada... Wszystko kręciołek reklamowy bez sensu.
|
Tak... Na pewno pracowales na Retinie, wiec wiesz najlepiej ;-).
Na Retine w MacBooku jeszcze nie moge sobie pozwolic, ale bawilem sie nia w iSpocie i powiem jedno - z tej drogi sie nie wraca. Tak samo nie wyobrazam sobie powrotudo nie-retiny w iPhone i iPad. Dlatego nie mam jeszcze iPada mini... |
Nie ma to jak propaganda sukcesu. Rozdzielczość Retina nadaje się świetnie na monitory 42" i więcej, więc...
|
Byly. Pierwsze rzecz jasna dostosowane do Retiny bylo Safari, drugi bodajze Chrome, a teraz Firefox dstosowal sie do reszty...
|
Nie mów mi, że grafiki w starszych wersjach były skalowane. :|
|
Cytat:
|
Możesz rozwinąć myśl? Myślałem, że to OS zajmuje się wyświetlaniem programów...
Dla mnie większym przełomem, o ile o przełomie możemy tutaj mówić, jest nowy silnik js. |
Pojawil sie Firefox 18.0.
Przelomowy jest o tyle, ze wreszcei dodali obsluge ekranow Retina. :czytaj: |
Cytat:
|
Cytat:
Świntuch ten ff. |
Cytat:
|
No przecież pełny ekran zawsze był pod F11 (zarówno wł. jak i wył.). :P
|
Cytat:
Rzekoma aplikacja pełnoekranowa to jaikś żart - program nie jest oczywiście dedykowana pod Win 8 aplikacja pełnoekranową, a tylko działa "w tybie pełnoekranowym" (jak go właczysz ręcznie). A jak już właczysz, to spróbuj go wyłączyć - poszukiwanie tej funkcji z (powszechnice używnym) klawiszem F daje mnóstwo zabawy. na koniec dowiedziałem się, że należy użyć F11. Jest tego więcej. |
Się dziel.
|
Instaluję właśnie Firefox w wersji 18.x (preview), przenaczonej dla Windows 8, Metro UI w wersji pełnoekranowej.
Się zainstaluje, sie zobaczy. Jak kogoś interesuje to podziele sie uwagami. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:30. |