![]() |
Dzięki za odp na pytanie o Operę. :-)
Poszperałem po dodatkach i znalazłem 'protezy' jednak gdyby to jeszcze tylko RAMu nie jadło. I z dokumentami googlowymi się nie żarło :-) |
firefox
hasla nie ma zapamietanego. znam je. chodzi o sam ID paradoksalnie, gdybym zapamietal haslo to nie bylo by problemu... ;-))) |
@demek; jakiej przeglądarki używasz? z operowego menadzera haseł da się wyciągnąć to i owo :> w innych przeglądarkach się nie orientuję...
edit: ID też da się wyciągnąć... ale z ff nie wiem co i jak... |
Papiery warto trzymac wszystkie... Ja zbieram od 7 roku zycia, jest tego 4 segregatory juz i na wszystko jest podkladka. :-)
|
ja to konto mam juz ponad 10 lat, a papierow dawno nie ma. na e-wyciagu tego nr nie ma.
w nowej wersji serwisu moze nie da sie zapamietac. w starej sie dalo a ostatni raz logowalem sie w wersji starej wiec nie wiem ile jest nowa. |
Cytat:
@Demek, na umowie ten numer jest zazwyczaj podany :P ;) |
Rowniez zrobie czysta instalke:)
|
istnieje jakis sposob na przegladniecie danych z formularzy ? dane na pewno sa bo mam ustawione 999 dni na ich trzymanie.
ale po co i dlaczego ? chodzi o logowanie do banku, zmienil sie adres strony z logowaniem a ja nie mam ID do logowania a sposob zeby bank mi go dal wola o pomste do nieba i nazwaniem tego ZAL.PL |
Pojawiła się finalna wersja Opery 12.10 zawierająca liczne poprawki i zapewne tyle samo nowych błędów do poprawki :fiu: ale co tam! zabieram się za świeża instalacje i testowanie :D
|
TO nie jest jakis szczegolny, to sie zdarza co jakis czas i tyle. Przed chwila mialem otwarte 1 forum i chcialem otworzyc strone z TV i zwis opery na chwile(10-15 sekund).
|
nie potwierdzam, opera 12.02, flash najnowszy, żadnych problemów na jutub itp
podaj link do przykładowego video, z którym masz problemy |
Flasha wgralem starszego bo ten najnowszy to w ogole nie dalo sie nic ogladac:)
|
A to chyba wina flasha a nie samej Opery.
|
a.. to fajnie.. Bo już mnie coś trafia przy tym, jak próbuję coś na nim obejrzeć i miałem nadzieję, że może w nowszej wersji..
U mnie jeszcze jest duże zużycie procesora jak coś dłuższego (5-10 min.) na YT próbuję obejrzeć... |
Chyba ta wersja jest najgorsza jaka mialem. YT dziala tak jakby chcial a nie mogl i co chwile opera przestaje odpowiadac - przy np 15 otwartych(otwieranych) stronach - pozera tylko 1,2gb ramu z 8;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:23. |