![]() |
ooooj podpadles maj3.... pisz o przegladarkach ;) kizio ma racje, powinienes napisac ze
" w chipie 2/2005 jest dodatek do firefoxa wer.1.0 MozilliThunderbird" ;) edit: @nimal - i bardzo dobrze, czasem jak sie ma modem to sie nie chce sciagac progsow chocby i mialy po 2, 3mb bo jak juz beda 2, 3 takie progsy to mialem godzine zabawy w slaczek od 1kb/s do 3kb/s z pauzami, a przeciez nie przeszkadzaj nikomu umieszczone na plytce, nikt i tak chyba nie kupi pisma specjalnie po jeden programik ;) ja to traktowalem jako mily dodatek i oszczedzenie czasu a teraz mi to wisi |
Cytat:
ps.jak ktos ma juz wer. angielska 1.0 to niech wersje polska instaluje w innym katalogu |
Ilość załączników: 1
Czy ktos wie jak wylaczyc ten pasek wyszukiwania ktory jest na dole??
|
a na ten czerwony X kliknac nie możesz?
|
pasek wlaczasz kombinacja ctlr+f, wylaczasz klikajac x po lewej na dole :)
|
Ale mi chodzi zeby to wylaczyc wogole! Rozumita nie..?? :)
|
nie chcesz miec mozliwosci wyszukiwania w tresci strony? LOL - odwazny jestes :D nie da sie, ale wylacz kzyzyiem i dopuki nie wcisniesz ctrl+f sie nie pojawi
|
Ja nie kapuje naciskasz na ten kwadrack i dopoki nie nacisniesz CTRL+F to sie to nie pokaze
nimal byłeś szybszy :) :piwo: |
Cytat:
|
cos w configu sie skopalo :\
przegladnij ustawinia takze w about:config i we wtyczkach czy nie ma czegos podejzanego alog wyintaluij z kozeniami (razem z configiem - to trzeba recznie) i zainstaluj ponownie bo normalne toto nie jest aha - i wylacz klawisze stale w windzie bo moze masz cos tu walniete... |
Klawisze trwale mam wylaczne.
I mam takie rozszerzenia:
|
...sądzę, że któreś rozszerzenie bruździ, napewno nie Adblock nie Flashgot i nie TBE, za inne nie ręczę , musisz popróbować.
|
Cytat:
Nie pomnę, jak to jest w wersji ang., jest to w zaawansowanych druga opcja od góry. -- Tomqoo |
@tomqoo wielkie THX :piwo: Właśnie o to mi chodziło. :)
|
Cytat:
Wiecej pod TYM linkiem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:44. |