![]() |
Cytat:
Jak ją oceniasz ??? na przyszlosc cytujac wywal obrazek /edited by Majonez |
spox.
tylko wywala się bracikowi, kiedy wychodzi z czata na onecie (java). a tak poza tym - szybkość genialna. operka pod tym względem ma narazie. jutro się pobawię dogłębniej, to zobaczę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kolejny spadek popularnosci IE :) Wiecej
|
Ilość załączników: 2
Zainstalowalem sobie po formacie Thunderbirda v1 (dodatek do Firefoxa ;) ). Wszystko pieknie, skonfigurowalem go, ale po ponownym wlaczeniu sypie komunikatami jak w zalacznikach, wiec wzialem uruchomilem jeszcze raz instalator i znow bylo pieknie do ponownego uruchomienia programu. Co mam z tym fantem zrobic?
|
... prawdopodobnie, gryzie ci się jakieś rozszerzenie z wersji polskiej w wersji angielskiej w FF albo TB.
|
Cytat:
|
menu Plik\Otwórz plik pokaż ten .xpi i zainstaluj, zrestaruj FF i już.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
... no właśnie, jednak moox jest angielski i to może być wyjaśnienie, a spróbuj zainstalować normalną 1.0 PL i zobacz co bedzie z TB.
-edycja- nie wiem czy znacie to rozszerzenie, nazywa się "paranoja" :serdusz: i służy do szybkiego wyczyszczenia FF z przeglądarkowego śmietnika, łącznie z hasłami i pamięcią stron, mnie sie spodobał. Po zainstalowaniu należy wyciągnąć kłódkę na pasek przycisków z menu Widok\paski narzędzi\dostosuj. |
trochę tu posprzątałem żeby wątek był bardziej czytelny
mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa za usunięcię jego postu - to wszystko dla dobra ogółu mam także propozycję dla kilku osób aby zajęły się stworzeniem takiego mini kącika alternatywnych przeglądarek miałoby to wyglądąć jak minifaq - jeden post w którym zbierało by się pytania i odpowiedzi + mininews - aktualności ze świata konkretnych przeglądarek co Wy na to - ja zaraz zajmę się resztą postów bo jeszcze nie wszystko przeglądnąłem i podrzuce jakby to miało mniej więcej wyglądać |
Firefox i panel
Ilość załączników: 1
Witam
Kiedys w Firefoxie nowe panele po kliknieciu srodkowym przyciskiem otwiera sie "w tle". Ale musialem od nowa zainstalowc system i teraz po kliknieciu srodkowym przyciskiem na linka,panel z tym linkiem staje sia aktywny. Jak zrobic zeby panel otwieral sie w tle? Co zmienic w ustawieniach? Pozdrawiam |
Narzedzia =>Opcje => zaawansowane => odznacz 'przenos nowo otwarte panele na pierwszy plan'
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22. |