![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Tak na marginesie, to najnowszy IE jest naprawdę szybki, stabilny itp. Brakuje mu tylko narzędzi do blokady reklam (czy się mylę) i kto wie, może to niedługo IE będzie "alternatywną" przeglądarką. :mruga: |
|
Wow! To aż tak się pozmieniało, czy ktoś kupił sobie testy?
Internet Explorer najbezpieczniejszą przeglądarką! |
Cytat:
|
Ilość załączników: 5
Mamy na forum świetnych grafików wiec kto się podejmie opracowania takiego stylu dla Firefoksa? Oczywiście nie za darmo.
http://www.behance.net/gallery/Googl...roject/4456341 Załącznik 60336 Załącznik 60337 Załącznik 60338 Załącznik 60339 Załącznik 60340 |
Cytat:
|
Wroclaw to ZLO!
|
hmm...
Wielki sukces Polaków! Będziemy rozwijać przeglądarkę Opera we Wrocławiu! http://www.spidersweb.pl/2012/09/pol...rki-opera.html hmm.. że Polacy hmmmm... że Polsce hmmmmmmm że we Wrocławiu |
|
To jest wymuszone przez konkretną stronę - blokada zapamiętywania loginów/haseł ma utrudnić robotę np. komuś kto wykorzystując Twoją nieuwagę spróbowałby się z Twojego własnego kompa zalogować na Twoje konto bankowe.
A obejść to się oczywiście da. Rozszerzenie to Web Developer. Prawy klik - Web Developer - Formularze - Włącz autouzupełnianie. |
Menadżer haseł - firefox
Witam!
Mam pytanie, czemu ff nie chce zapamiętywać haseł na niektórych serwisach? Czy jest to spowodowane budową strony www czy może ograniczenie ff? Jest jakiś plugin, który na siłę zapisze mi login i hasło w danym okienku? |
Nigdy nie mogłem się przekonać do IE. W zamierzchłych czasach, kiedy większości forumowiczów nie było jeszcze na świecie, a Apple produkowało komputery osobiste, używałem Netscape.
W czasach wspólczesnych kolejno: przez dłuższy czas - Opery (sporadycznie używam do dziś), potem FireFox (w końcu mnie wkurzył), ostatnio Maxthon i ten, jak na razie, jest wg mnie najlepszy. Chrome wykasowałem po 3 minutach. |
Opera 12.02 final już do pobrania!
zawiera liczne poprawki stabilności i bezpieczeństwa, można bezpośrednio instalować na v12.00 v12.01 |
Nowy flash wiesza opere na gmailu przy probie dodania zalacznika - tylko u mnie czy inni tez tak maja? 12.02, 12.5 x64 - flash 11.4, po powrocie do 11.3 zero problemow.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:05. |