![]() |
zdradziłeś Operę - Ritek,
ona ci nie wybaczy :nie: |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
FIREFOX -> Preferencje -> Pasek Menu |
Brawo! A jak?
|
Mnie się udało. :]
|
Wie może ktoś, jak usunąć ten przycisk Firefox?
|
Te preview ze screenów są jak dla mnie świetne, niektóre elementy bym sobie poprzesuwał i ubrał mój ulubiony NASA Night Launch... Ale to kwestia gustu. :fiu:
Kij z tym, że to zrzynka z Chrome. ;] |
Mnie się nie podoba, ale to rzecz gustu... :fiu:
|
Ilość załączników: 1
Znalazłem. chodziło mi o to:
http://pclab.pl/news46718.html |
Cytat:
|
Chrome faktycznie jest superszybkie i nawet na linuksie obsługuje już GPU.
Ale z kolei ma niewiarygodny wręcz apetyt na pamieć, to najbardziej wymagający program jaki miałem :) Zapchać nim 2GB to nie problem, podczas gdy zapchać 0,5GB przy pomocy Seamonkey i nie pogubić się w kartach i oknach to nie lada wyczyn. A przecież on ma jeszcze pocztę, RSS, edytor html... Także wcale nie wiem co w Chrome jest takiego "lekkiego" bo to ciężka i niestabilna kobyła. Jest szybki, to jego jedyna zaleta. Tyle, że to wcale nie jest takie ważne. |
SWIron to Chrome, wykastrowany jedynie ze szpiegów. Rewelacji nie będzie. ;]
Nie rozumiem jak ludziom może się podobać Chrome. Jest strasznie ubogi w opcje, a do tego zbiera informacje o tym co przeglądamy (już nie wspominając o treści licencji...). Fajnie że jest ładny, ma natywną obsługę PDF i piaskownicę dla niego, ale to IMO trochę mało. BTW: Widziałem kiedyś 'prewiu' FF którejś Aurory z zaokrąglonymi zakładkami i ramkami (ala Chrome). Ściągnąłem i lipa, nie ma. Wie ktoś czy to tylko graficzna prezentacja ewentualnych zmian, czy może przewinęło się to przez któryś build? |
Też się jakiś czas temu bawiłem "chromem", ale totalnie nie przypadł mi do gustu. Jeszcze sprawdzę jego forka - Iron-a.
|
U mnie niestety przedpotopowa wersja 7.0.1
Ale moze to i lepiej po przygodach z Chromium mam dość najnowszych wersji :D Doszło do tego, że Chromium nie potrafi uruchomić Angry Birds for Chrome :hahaha:, a Seamonkey tak :ysz:. Chromium 16 jest tak doskonałe i superszybkie, że wykłada się często jeszcze zanim cokolwiek wyświetli. Nie wiem jak można się zachwycać taką niedopracowaną przeglądarką. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |