![]() |
Wiesz, dodatkami to 'każden jeden se może'. Bez nich się nie da.
|
Ilość załączników: 1
Kolejny przykład na to, że się da.
Załącznik 58590 W7 pro + lisek 8.0 Odpowiedzialne rozszerzenia: - tinymenu - noia 4.0 build 1.5.9 (to właściwie styl, nie rozszerzenie) - customize titlebar (oficjalnie nie działa z FF 8.0, ale działa). |
Nie da się. :P
|
czyli tak się nie da :fiu:
Załącznik 58546 |
Albo tak:
|
|
A to nie jest tak jak w Operze? Że kiedy ma się zakładki wyświetlane na tym najwyższym pasku (właściwie tytułowym okna) to pojawia się ten znaczek?
Bo ja go w Operze też mam na notebooku, gdzie właśnie zakładki mam tak wyświetlane (a nie mam na stacjonarnym, gdzie mam więcej pasków). |
Cytat:
Najśmieszniejsze, że nie pamiętam jak to zrobiłem. :haha: A może to TinyMenu było? :hmm: A może to było tak: Cytat:
|
:nie:
|
|
Testing... testing...
Hmm... Nie widzę? Da się zrobić z tego ikonę, ale nie widzę możliwości całkowitego usunięcia... |
Cytat:
Załącznik 58535 FF 7.0.1 na W7 starter. :] |
|
Wyłączyć się nie da bo straciłbyś możliwość zmian opcji (chyba, że about:config). Są dodatki do zmiany koloru tego dziadostwa lub np. zamiany go na ikonkę.
Przeczytaj mój temat o personalizacji Lisa. :P >> http://forum.cdrinfo.pl/f45/personal...firefox-89521/ |
Mua? Nie ma takiej możliwości... Ale muszę często gęsto korzystać z alternatywnych, a jak muszę, to chciałbym dostosować je do swoich upodobań. Apropos widział ktoś sprawnie działające (jak w Operze :szczerb:) gesty myszą do FF i Chroma?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:51. |