![]() |
|
Cytat:
|
A wyjątkowo wypróbuję :>
Bo coś niestety Opera coraz bardziej mnie ostatnio rozczarowuje.. |
FF 11.0 już jest... :)
|
Ilość załączników: 1
|
I co mi da Opera? Opera nie ma takiej opcji, aby przypinać karty na stałe to okna, na dodatek zminimalizowany wyłącznie do favikony. :P
|
Wystarczy przejść na operę i nawet ta przypięta-oskryptowana nie będzie potrzebna ||
|
Wymyśliłem sobie tak, żeby wywalić przycisk ze stroną domową z menu, wywalić pasek z zakładkami, wyłączyć superstart i w to miejsce, na tej przypiętej karcie wstawić własną oskryptowaną i ubranego w CSS ładnego htmla.
Także po to mi to. ;] |
A to nie wiem - z tego wcale nie korzystam, bo nie wiem po co by mi to było. :szczerb:
|
Nie o to, chodzi o to aby to co widać na drugim obrazku, nie znikało po restarcie przeglądarki. ;)
http://forum.cdrinfo.pl/attachments/...x_kartyapp.png |
|
Wie ktoś czy da się w Firefox tak zrobić, aby przypięte karty aplikacji nie znikały po restarcie przeglądarki? Strasznie mnie to irytuje, w którejś z wersji z tego co kojarzę właśnie nie znikały...
|
Też nie aktualizuję. Nie działa moja ulubiona Noia 4. :kreci_gl:
|
Jak dla mnie Firefox nadal jest niezastąpiony, ale tą aktualizację sobie daruję, nic dla mnie użytecznego nie wnosi.
|
Ja pozegnalem liska miesiac temu. Przez pol roku sluzyl mi jeszcze do paru rzeczy nim nie staly sie one albo zbedne albo nie znalazlem dla nich zamiennikow...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:22. |