![]() |
changelog
Cytat:
|
W informacji o wersji miałem wyraźnie oznaczone RC. Tu tego nie ma.
|
http://my.opera.com/desktopteam/blog/2012/06/13/rc6
poza tym na oficjalnej stronie jeszcze nie ma v12 final jest beta właśnie ta |
Ilość załączników: 1
|
to jeszcze nie finalna wersja a release candidate6 ale final już niedługo i pewnie z niewielkimi zmianami albo żadnymi w stosunku do rc6
|
|
Na nowym profilu wszystko ok. Już 'zmigrowałem' ustawienia i folder schudł o jakieś 20MB (nie, nigdy nie przechowuję historii, ciastek itp. szpiegów ;]).
A co do FXChrome to cofnąłem się do wersji, która jest niekompatybilna z Fx 13.0, czyli do FXChrome 11.7. Po wgraniu FXChrome Mods problem z niewidzialnymi kartami zniknął i można dalej używać, a przy okazji zrobiłem sobie bardziej OS X'owego. :P |
No mój profil pamięta jeszcze starsze czasy. :]
Musisz mieć rzeczywiście coś ostro namieszane. :kreci_gl: |
Jest na False, w tym rzecz. Spróbuje na czystym profilu, ten pamięta jeszcze czasy FF3.x.x. ;)
W tym tempie to sobie zmień lepiej na 99. :P |
Specjalnie dla Beriona:
Cytat:
Dajesz: utwórz nową wartość (czy jakoś podobnie) typu Boolean Wpisujesz extensions.checkCompatibility.13.0 OK Ustawiasz na "false" I cieszysz się dodatkami. UWAGA NA PRZYSZŁOŚĆ ! Przy upgradzie do ff14 trzeba będzie uczynić dokładnie to samo, tylko zmienić 13 na 14. Ja już sobie dopisałem do 20, będzie jak znalazł. :haha: |
Ciekawe, czy będziesz się tak samo cieszył, jak Facebook Operę wykupi. ||
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
======================================= Dżizas, nawet ściągnąć się nie da, co oni tam wyprawiają? :hmm: Załącznik 59633 |
Fakt, działa, ale na tym FF nie mogę z powrotem włączyć dodatków oznaczonych jako niekompatybilne. Pomimo właśnie ACR.
Znalazłem FXChrome w /versions/ ale to jakaś beta i FXChrome Mods nie zapisuje mi zmian... A mogło być tak pięknie... :haha: @andrzejj9 Nie wiem na ile jest szybszy od Opery, nie porównywałem. Zostałem na Fx ponieważ Opera nie oferuje mi takiego wyglądu, wtyczek których używam i takiej customizacji jak Lis. Także porównuję względem starszych wersji Fx. Od wersji 4.x Lis ma problemy z WebGL - nie każdemu to dobrze działa i jak masz pecha to będzie Ci się przycinać i przymulać. |
Cytat:
płynne przewijanie mnie vqrwia i od razu wyłączyłem k***a. ogólnie przyspieszył, to fakt :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:52. |