![]() |
@mallow np. poruszasz kursorem w gore potem w lewo i odpala Ci sie nowy panel. Poprostu przypozadkowujesz ruchy myszki jakims zdarzeniom w FF.
Pozdro |
Cytat:
Kod:
network.http.pipelining.maxrequests |
Ilość załączników: 1
A tu >> Netcraft blokuje niebezpieczne strony w IE << ciekawa informacja dla osob [samobojcow :jezyk:] ktorzy uzywaja IE. Bardzo przydatna wtyczka.
P.S. mam pewien problem z FF. Jazeli otworze kilka stronek w panelach, i przerzucam je sobie to po pewnym czasie adres stronki jest caly czas jednej strony. Nie zmienia sie wraz ze zmiana panela. :Blee: Czy wie ktos przez co to jest ?? Pozdro |
... qrde, nie zauważyłem tego wcześniej, faktycznie dość upierdliwe.
|
Po instalacji Tabbowsera mi sie to zrobilo. Dziwne...
|
andy ale ja dalej nie rozumiem jak ja mam to zrobic zeby takie cos mi wyskakiwalo... nie umiem :(
aaaaaaaaaaaaaaaaaa juz umiem =] bardzo wymyslne |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro -----Edit----- W tym poscie tez jest opisany podobny problem. Niestety nie ma na niego zadnego rozwiazania poza wylaczeniem albo deinstalacja ES. |
|
A może zna ktoś jakiś plugin lub trick do FF, żeby np. po wyświetleniu komunikatu, że przekroczono czas oczekiwana, w pasku adresu pozostawał adres stony a nie puste miejsce :|
|
A tu znalazłem art'a, w którym gościu opisuje jak w FF przyspiesyć wczytywanie stron...
http://www.in4.pl/komentarze.htm?kbt=N&news_id=6017 |
Zobacz kilka postow wyzej. Juz o tym bylo pisane ;)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Witam!
Uzywam Thunderbirda do poczty... i nie moge wyslac maila z zadnego innego konta, niz to ktore skonfigurowalem jako pierwsze... w reszcie kont nie pytal mnie juz o serwery poczty wychodzacej... no i jak ja mam to zrobic, zeby wyslac spokojnie maila z inneo konta niz to "glowne" zeby nie pkazywal mi sie blad taki jak ponizej... |
zle podales maila to ci niewysle [co to za domena vp.pl :haha: ]
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:37. |