![]() |
Cytat:
|
M3 dla nowoczesnych procesorów (m.in. Athlon 64), M2 dla procesorów sredniej klasy m.in.Athlon XP) i M1 dla procesrów słabych (m.in. AMD K6)
|
Ale mi się wysypuje przy uruchamianiu. Może trzeba wcześniej odinstalować FF? 8 )
|
nie trzeba, przynajmniej ja nie odinstalowywałem i działało
|
esem, to nie jest instalka tylko gotowy katalog FF, a więc wywal swój katalog, ten z Program Files i na jego miejsce wypakuj MOOX'a. Profil w Documents and Setting pozostaje.
|
Cytat:
Rozpakowałem do katalogu ale nic sie nie zmieniło: mam mix polsko-angielski. 8 ) |
Cytat:
|
plik .xpi instalujesz z menu Plik/otwórz plik, (File/Open file), po restarcie FF będziesz miał już zaistalowane.
|
Cytat:
|
odkąd w robocie ktoś zainstalował firefoxa to stopniowo zacząłem się do niego przekonywać. Teraz aktualnie mam zainstalowaną wersje 1.0 i zacząłem lekture tego topiku. Pobieram właśnie wersje M3 i niedługo testy. Potem tylko muszę skonfigurować flash geta aby mi zasysał po naciśnięciu na dowolny plik i będzie git. O ile była taka akcja że pliki ściągane przez IE z forum były skopane, a czy spotkaliście się z czymś takim na firefoxie i standardowym pobieraniu plików !?
edit: a czy mocie macie linka do Javy dla firefoxa ? żebym podczas przywracania systemu z ghosta [w nim nie mam zainstalowanego ff], żebym nie musiał go pobierać bezpośrednio z neta !? |
Cytat:
|
wzucilem mooxa i albo mialem przypadkiem pecha, albo zamiast nadpisac pliki w folderze firefoxa trzeba bylo je najpierw wyczyscic - ale u mnie przegladarka faktycznie llatala ladnie, ale nic nie moglem sciegnac :| wiec chwilowo powrot do standardowego firefoxa...
|
Tez sciagnolem ale na mojim celku 633MHz nie poczulem roznicy. Wiec zostaje na ff 1.0;)
Ale :piwo: sie nalezy dla Ciebie Zetoxa za info. Pozdro |
Cytat:
|
Denerwuje mnie jedna rzecz w FF, tzn.
Mam zainstalowany Tabbrwoser Extension i ustawione przy kliknięciu środkowym przyciskiem otwieranie zakładki w tle. Nie działa to jednak w jednym przypadku gdy aktywna zakładka nie zdąrzy się załadować choćby w małym stopniu. Przetestowałem podczas awarii CDRinfo. Czy zna ktoś na to radę?? Może mam coś źle ustawione?? Edit: Zapomniałem dodać że dzieje się to tylko w przypadku uruchamiania zakładki z paska. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:17. |