![]() |
jak w firefoxie zmienic wyszukiwarke?
dokladniej jak wpisywalem w pasku adresu szukalo mi w googlach a teraz w jakims goownie |
jakaś regulacja jest
Kod:
opera:config#UserPrefs|GestureThresholdTrzeba poeksperymentować pod siebie |
Druga +1:) Brakuje czegos takiego jak ma SM w pluginach ze mozna ustawic czulosc gestow. Czesto mam ze zamiast zamknac otwieram nowa karte i nastepna nowa karte.
|
Cytat:
Kiedy? nie wiadomo... może w v12 lub trochę wcześniej w 11.6x :| http://my.opera.com/desktopteam/blog...omment72290882 Cytat:
|
A mi z kolei Opera wydaje się coraz gorzej działać. Coraz częsciej spotykam się z "ciężkim" przewijaniem stron - np. tej:
http://reviews.cnet.com/laptops/leno...-35090768.html Coś, co na Explorerze chodzi szybko i płynnie, na Operze się tak 'ciągnie', skacze, zużywając jednocześnie bardzo dużo zasobów. Nawet na Allegro czasami to mam. I druga sprawa - coraz częsciej spotykam się także, że niektóre gesty (głównie zamykanie karty) na niektórych stronach nie działają, lub działają bardzo nieprezycyjnie. Żeby wykonać gest zamknięcia, muszę go powtarzać nawet po kilkanaście razy. Wcześniej też tego nie miałem (we wcześniejszych wersjach). |
Ilość załączników: 1
Toż to chyba czas się przeprosić z FF.
Chrome się faktycznie coraz bardziej kabylasty robi, pamięci żrę jak głupi i jeszcze jak nie problemy z Flashem to jakieś errory. Dziś (chyba po aktualizacji) co chwilę się sypią strony Załącznik 58690 i żeby sie to dało jakoś naprawić to pal licho. :sciana: |
Na Mikołaja nowa Opera :jupi:
największe widoczne zmiany w kliencie pocztowym, konfigurowalne=można je wyłączyć:) poza tym sprawia wrażenie jeszcze szybszej! |
Tu sobie zapiszę, jakbym zapomniał.
Lista "Pobieranie plików" FF w zakładce chrome://mozapps/content/downloads/downloads.xul |
Ilość załączników: 1
Nie sądziłem, że Chrome to aż taka kobyłka...
http://antyweb.pl/oddajcie-starego-d...ie-to-monstrum Załącznik 58660 Przy 1.5GB ramu (XP) FF zajmuje mi obecnie 256MB(+ proces dla Flasha ok 25MB) - 4 zakładki. Czas pracy FF to coś ponad godzinę. Przy odpalaniu czytnika RSS(Google Reader) potrafię mieć nieraz ok 30 kart otwartych jednocześnie i nie wyobrażam sobie co by było gdybym musiał to robić na chrome... ;p Cytat:
------- Może się komuś przyda - używane rozszerzenia w FF: Aplikacja: Firefox 9.0 (20111122192043) System operacyjny: WINNT (x86-msvc) Liczba elementów: 18
|
To nic nie da.
Jak Ci krowy przestaną ryczeć, to się boss domyśli, że je wydoiłeś w godzinach pracy. |
Cytat:
|
Nie graj w pracy, to powinno wystarczyć. ;p
|
szukam informacji, jak wyłączyć na FB powiadamianie znajomych, w co aktualnie gram.
często zaglądam do CityVille no i nie chciałbym, żeby mój boss tak do końca o tym wiedział... :> |
Kto szuka - ten znajdzie. :>
|
Cytat:
Dodatek, który wymieniłeś jest bezużyteczny. Nie chodzi o to aby podejrzeć listę dodatków bo to mam w menu w FF, tylko o to aby pod jedna ikonką były wszystkie, z tą samą funkcjonalnością. Coś takiego jest na tym wklejonym przeze mnie preview od Mozilli kilka stron wcześniej. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:51. |