![]() |
Bardzo dziękuję!
Chyba kiedyś tego używałem... W OGame, do ucieczki flotą via teleporter. Albo jakoś tak. Ktoś pamięta? |
skrót klawiaturowy notatek to "strzałka w dół" i wybór notatki (też strzałką) i enter
|
Swego czasu joujoujou polecił mi świetny Clippings dla Firefox (wstawia tekst do formularza za pomocą PPM lub skrótu klawiaturowego).
Czy istnieje coś podobnego dla Opery? "Notatki" w Operze są, ale nie mają możliwości ustanowienia skrótu klawiaturowego(?), a to mi niezbędne. |
Świetny koncept przeglądarki Chrome
http://www.behance.net/gallery/Googl...roject/4456341 |
Dało radę, w Interii zaraza zlikwidowana. :)
|
Adblockiem próbowałem - nie idzie, albo nie potrafię. :zawstydz:
Ale RIP sobie poradził. :spoko: Edit: Prawy klik na "zobacz również" - RIP advanced - zaznacz "remove from this domain", ponownie prawy klik na tym samym - zaznacz "all similar parent items". |
|
Daj jakiś przykład gdzie to wyskakuje, najlepiej ze skrinszotem. :idea:
|
Jak zablokować badziewie informujące o innych artykułach wyskakujące w prawym dolnym rogu na portalach informacyjnych. Jaki uniwersalny filtr do Adblocka na tę zarazę?
|
Cytat:
|
Czy w ff 14.0.1 kasuje się wam prawidłowo historia pobieranych plików?
|
Cytat:
No więc mistrzu już wspiera... Albo może WebRep Operę...? |
Zmień zasilacz. :rotfl:
|
Uaktualnienie, avast. A z youtube w HD mam problem nie tylko w Operze, ale i we wszystkich - tu niestety ograniczemiem jest kofig kompa, a nie użyta przeglądarka.
|
używam comodo internet security (av+fw), czy mcafee "szkodzi" operze - niewiem
opera:config#UserPrefs|ShowGestureUI - tu wyłączamy/włączamy "podpowiadacza gestów myszy" mi zbędny, bo gesty znam :) opera:config#UserPrefs|GestureThreshold -> tu zdaje się starujemy "zamaszystością" gestów... kiedyś się tym bawiłem no i stanęło na wartości 10 i tak juz zostało Nowe wersje opery instaluje na "czysto" po czym kopiuje wszystkie ustawienia ze "starej" opery a wspomagam się >tym softem< działa perfekcyjnie |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:37. |