![]() |
Ilość załączników: 1
... chyba chodzi ci o to
|
tak :) właśnie o to mi chodziło :)
|
Ilość załączników: 1
mi sie jeszcze jedna rzecz nie podoba (chodzi o ten windowsowy znaczek) ale to chyba tylko ja tak mam.
Jak wiecie jak zaradzić temu oczywiście walcie śmiało ;) |
Widocznie cache nawalil - sciagnij rozszerzenie Favicon Picker [ http://www.extensionsmirror.nl/index...favicon+picker ] i zresetuj ikone do domyslnej we wlasciwosciach bookmarka...
|
http://www.teagames.com/index.php czy gierki z tej strony dzialaja u Was? U mnie na IE tak, a na Operze nie :(
|
... a pod FF owszem, działają :cool:
|
dziwne bo zainstalowałem a nie mogę tego obsługiwać (przycisk opcje jest na szaro podświetlony :( buu tak jakbym firefoxa po zainstalowaniu nie uruchomił a przeciez to zrobilem) ale pokombinuje i sie zobaczy.
A jak juz jestesmy przy wtyczkach to moze macie coś co jest niemal KONIECZNE do zainstalowania w ff. |
Cytat:
Tabbrowser Extensions PL Download Tweank PL nie zaszkodzi też: LinkPreview PL :) |
to może odrazu podacie adresy do programow z gory dziekuje.
|
Auto Copy 0.3
BBCode 0.3.7 CuteMenus 0.4 Disable Targets For Downloads 0.8 Download Statusbar 0.9.2 Duplicate Tab 0.3.2 Extended Statusbar 1.0 Favicon Picker 0.2.5 File Title 0.1 FlashGot 0.5.5 Flat Bookmark Editing 0.6 ieview 0.84 Image Toolbar 0.5 Jump Link 1.3.1 LastTab 1.1 ListZilla 0.5.1 OpenBook 1.2.0 Paste and Go 0.4.1 Plain Text Links 0.2 Tabbrowser Preferences 1.1.1 undoclosetab 20041125.2 Moja lista :-) Nie wiem jak wyglada ich zgodność ze spolszczona wersja Firefoxa. Wszystkie rozszerzenie znajdziecie tu: www.extensionsmirror.nl |
Fajna fotka !!!
hee :ysz: |
jakby ktos się interesował
na dvd do PC World Komputer 1/2005 jest polska wersja FireFox :pisze: |
po dlugim zastanawianiu..... jednak zainstalowalem i powiem tylko jedno JESTEM W SZOKU :piwo:
|
a ja sie zastanawiam bo jade na operze i jestem zadowolony :)
ale jak dalej sobie poczytam jeszcze to moze sie przekonam :) |
Opera pulchra est (piekna jest), wiec po co zmieniac? ;).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:50. |