![]() |
Przepraszam pomyliłem się http://muzyka.interia.pl/teledyski/pp/66/p/65/pn/67 :)
Dzięki smolik za info. Spradzę. |
A napisze. Moze ktos zalapie o co chodzi. Sprawa jest tego typu:
Mianowicie ostatnio jak mam zamiar cos kopiowac (przegladarka mozilla) zaznaczam calosc np. adres innej strony po to aby ja wkleic i otworzyc w innym oknie. I nie pojawia sie opcja wklej. Nawet nie dziala ctrl + v. Dopiero gdy wkleje to do notatnika, wtedy juz moge wklejac adres, zeby otworzyc nowa strone. Ktos lapie o co chodzi? |
Łapię o co chodzi, ale nie wiem jak mam Tobie pomóc. Nietypowy problem.
|
Mi tez wydaje sie, ze dziwny. Myslalem, ze to problem windowsowy. System sie juz zasmiecil ale to chyba cos z przegladarka. Cos z jej pamiecia???
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
w prezencie z okazji urodzin
|
Cytat:
|
U mnie firewall jest raczej sprzetowy. Takze to nie to. :)
|
Zgubiłem hasło do maila!!
Witam!!
Bardzo was proszę o pomoc :) Ponieważ zgubiłem hasło do maila na interii!! To jest bardzo wazne dla mnie konto pozcztowe. Nie wiecie może jak je odzyskać?? Albo nie znacie jakiegoś programu do łamania haseł?? |
Cytat:
|
to właśnie w imieniu Kamila prosiłem przedtem o pomoc :)
|
Cytat:
Ale to nic nie daje. Niech ktoś wejdzie na http://muzyka.interia.pl/teledyski/pp/34/p/35/pn/67 i wybierze jakikolwiek teledysk i niech spróbuje go ściągnąć na dysk. Ta wtyczka, którą dostałem jako "prezent" zapisuje mi tylko plik playlist. Żadnego pliku video. |
Też próbowałem i nie działa :(
A też jestem zainteresowany ściąganiem teledysków ze stron :) |
Witam, od jakiegoś czasu szukałem rozszerzenia do firefoksa które umożliwiałoby czytanie kanałów RSS. To wbudowane domyślnie w FF mi nie wystarcza, tak samo jest z sage.
Dzisiaj znalazłem coś ciekawego. Rozszerzenie nazywa się Pluck. Wersja do FireFoksa ma takie możliwości: Cytat:
|
Wybaczcie ale musialem:
<rainrider> wiesz czemu 13 jest pechowe ? <oko> ? <rainrider> bo w leet to oznacza IE. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:35. |