![]() |
A czyż w tym celu nie powstały (przynajmniej jeśli chodzi o Firefoksa) kolekcje...?
|
Cytat:
|
Nie lepiej po prostu przejsc na strone Mozilli? Tam podzial na kategorie juz jest zrobiony.
|
Prywatność: zarządzanie cookies, blokowanie wysyłania danych do modułów szpiegujących, zarządzanie protokołami szyfrowanymi i skryptami, łączenie z proxy na żądanie.
Moje propozycje: - Better Privacy - cookies od flashów - Ghostery - blokada wysyłania do google analtics i podobnych - Quick Java - wybór skryptów/wtyczek uruchamianych na stronie - HTTPS Everywhere - wymuszanie, jeżeli możliwe, połączeń szyfrowanych Blokowanie reklam: tu jest jasne. - AdBlock Plus - filtr reklam - Flashblock - decydowanie, które elementy flash uruchamiać Zarządzanie multimediami: umożliwianie pobierania ze stron danych strumieniowych, menadżery pobierań, omijanie czasu oczekiwania na pobranie ze stron typu rapidshare, lekkie wtyczki do QT czy RM - QuickTime Lite - RealMedia Alternative Komunikacja i społecznościowe portale: zarządzanie pocztą, skracanie linków, ułatwienia w korzystaniu chociażby z FB. Tyle na wstępie żem wymyślił. |
Banan,
to stwórz przydatne kategorie, sparametryzuj - to najtrudniejszy problem takiego zadania. |
napewno adblock
|
Sugestia: może by my stworzyli listę najlepszych rozszerzeń, podzielonych na kategorie, do poszczególnych przeglądarek?
|
@vattax przeglądarka powinna być zawsze aktualna, choćby ze względów bezpieczeństwa.
|
IE9 jakos mi nie przypadl do gustu :/ pozostalem przy 8, taka ze mnie konserwa ;-P
|
Właśnie testuje OpereMini 6 na swojej Avilce i muszę powiedzieć, że mi się podoba. Tryb "mobilny" dla stron działa nawet znośnie ;)
http://www.cdrinfo.pl/news/opera-min...acji+danych%29 |
oho, to już IE9 w TV nawet reklamują :]
|
bo nie ma po co :mruga:
nowe ie9 mi się podoba ale nowej kochanki (chrome) po zdradzie zony (ff3) raczej nie porzucę tak szybko |
Placio74, dzięki - dobrze znać :] Ale Opery nie zdradzam. :)
|
W Firefoksie standardowo włączanie/wyłączanie panelu bocznego wykonuje się za pomocą skrótów klawiaturowych albo z menu (Widok > ...) - do tego tylko pojedyncze panele (albo z zakładkami, albo z historią, albo ...).
Funkcjonalność podobną do panelu bocznego Opery oferuje rozszerzenie All-in-One Sidebar. |
Cytat:
Napisałem to co mi się podoba w tym co używam i po co zmieniać program z tego powodu ? PS Jak otwierasz i zamykasz listę ? Nie widzę tam aktywnej krawędzi, a komu by się chciało klikać w [x] ... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:52. |