![]() |
|
Cytat:
Jednak mi już te predefiniowane ustawienia nie wystarczają (opcja 5x5) i musiałem powiększać to ręcznie w speeddial.ini Zoom mi się podoba. |
eee, wolę staroświecką listę rozwijaną :ysz:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Ponoc 22 marca wreszcie normalna, stabilna wersja FF 4.0!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
Jest więcej zmian oczywiście, jak zawsze zresztą :)
Kolejna ważna zmiana to uproszczenie obsługi wtyczek, które teraz będzie można znacznie łatwiej instalować w przeglądarce. Pojawiła się obsługa gradientów CSS3, a także fontów Web Open Font Format czy formatu WebP wprowadzonego przez firmę Google. Opera 11.10 została zapowiedziana w połowie ubiegłego miesiąca. Dwa dni później udostępniono pierwszą testową kompilację przeglądarki. Dowiedzieliśmy się wówczas, że nowa przeglądarka bazuje na jądrze 2.8.99, a także poprawiono kompatybilność przeglądarki z produktami konkurencji. Z kolei 15 marca wprowadzono kolejną kompilację przeglądarki z natywną obsługą WebP. Od wydania 11.10 każda ważniejsza wersja Opery będzie nosiła swoją własną nazwę. http://www.dobreprogramy.pl/Opera-11...osc,23891.html |
Tylko bajer. "Poprawa" wizualna i funkcjonalna tego co było już dostępne. A dla mnie tylko "poprawa", bo oczywiście będzie mnie denerwował ten pusty kwadrat. Dla mnie dużo większą funkcjonalność speed dial'a uzyskaliby wprowadzając grupowanie okien.
|
Ogolnie nie uzywam tej funkcji:)
|
podoba mi się, ale to tylko bajer. Zakładam, że tylko z powodu takiej zmiany nie wyjdzie od razu nowa wersja..
Z drugiej strony jakaś nowsza by się przydała, bo jednak z tą ostatnią mam pewne problemy. |
|
Cytat:
Działać, działa, ale komentarze już są poprzestawiane. |
Ilość załączników: 1
|
Rychu się zmartwi k***a
tak się w niej zadurzył :ysz: |
Ilość załączników: 2
Ja wczoraj pobrałem najnowszą wersję IE9. Początkowo myślałem, że się przyzwyczaję do zmian w stosunku do IE8, Niestety dziś spotkałem pierwszy bug i po serii prób zainstalowałem liska w wersji 4 RC. Powiem jedno, po tylu latach Microsoft przegiął wypuszczając po tylu testach coś co dalej zawiera poważne błędy tym samym tracąc kolejnego użytkownika.
Oto blog rzecznika Play i działanie IE9 32bit Załącznik 56955 a tutaj działanie IE9 64bit Załącznik 56956 nic tylko życzyć dalszych sukcesów MS w ulepszaniu tej przeglądarki :haha: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:22. |