![]() |
... jest na to prosta sztuczka, przeczytaj mój post z 30 października.
|
dobra mam liska 1.0 i.......
1. qfffa problem jak wpisuje mu adres w okineku to jest OK, a jak biore cokolwiek z zakladek to d*** nic nie dziala nawet strona sie nie chce ladowac ;( 2. plus na dodatek jak zamkne progza to mi zakladki znikaja :wow: pojawiaja sie dopiero jak wejde w menadzera zakladek i go zamkne, a pozniej i tak nastepuje problem powyzszy (1.) help me |
... nakładałeś może na poprzednią wersję ? musisz wyinstalować wcześniejszą wersję, łącznie z usunięciem profilu, czyli katalogu Mozilla
Documents and Settings\Administrator\Dane aplikacji\Mozilla\ |
Cytat:
Do tej pory uzywalem takiego rozwiazania: 1. zapisuje sie XPI na dysku 2. otwiera w WinRar 3. otwiera plik install.rdf 4. w pliku install.rdf (mozna edytowac w notatniku) szukamy nastepujacego miejsca: Kod:
<em:minVersion>0.9</em:minVersion> Kod:
przed modyfikacja Teraz wystarczy tylko zainstalowac zmodyfikowany Dodatek. |
Cytat:
P.S. pochwalka leci :taktak: |
A ja zainstalowalem nowe wersje bezposrednio na starsza i dziala wszystko bez problemu.
|
witam a czy da sie wylaczyc okienko ktore pojawia sie w prawym dolnym rogu ekranu gdy sciagne jakis plik. Bo mnie to troche denerwuje. Chodzi o FF.
Pozdro ----EDIT---- OK, juz sobie poradzilem.:idea: Trzeba wpisac about:config i potem zmienic ta linijke browser.download.manager.showAlertOnComplete na false. |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
No udalo sie opis w poscie wczesniejszym. Pozdro |
Cytat:
|
BD, chodzi o to:
http://img119.exs.cx/img119/8094/ff3.jpg :) |
nom, ja tez bym chcial to gowienko wylaczyc - a tak w ogole, ten download manager ma czesto STRASZNE opoznienie w pojawieniu sie sciaganego pliku... strasznie irytujace :)
a tak swoja droga, znalazlem ciekawego newsa na infojamie: Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
http://software.informaction.com/cat...oduct=flashgot |
ale ten komunikat jest jezeli sie sciagnie przez Download Managera wbudowanego w FF. A nie przez jakiegos wspomagacza sciagania.
|
Wie ktos co zrobic zeby w lisku dalo sie tlumaczyc strony w Internet Translator 3 bo program nie widzi otwartej strony ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:27. |