![]() |
Web2PDF Converter 1.1
Cytat:
|
Dostępna aktualizacja Chromev. 3.0.195.33
|
OneWeb demonstrates the power of XMPP inside the browser
Cytat:
|
No dobra moze zle zauwazylem, wramach tego unite jest share i inne
I jeszcze mam taki problemik maly (duzy:) Jest jedna stronka, ktora chce dodac do include, tak aby opera ja otwierala (www.adverts.ie) ale za cholere nie moge tego zrobic przez include (nie wiem jak ten fragment powinien wygladac), a nie chce usuwac tego slowa advert* z exclude. Ktos zna rozwiazanie? |
share? a wg Ciebie czym jest Unite?
Poza tym nie tak łatwo włączyć unite - trzeba naprawdę chcieć. Przede wszystkim zarejestrować się na opera.com. Bez tego możesz przeglądać zasoby innych (jeśli Ci na to pozwolą). Także przypadkowych ludzi\wycieków danych czy cokolwiek nie ma. |
Tu nie tylko Unite ale share, cos tam do pobierania mediow i jeszcze pare udoskonalen doszlo:)
|
Cytat:
Cytat:
|
czy w dalszych wersjach będzie unite zapewne zależy czy się przyjmie...
twórcy opery ciągle szukają rozwiązań by przyciągnąć (unite, widżety...) ukazała się już 10.2 alpha:D i jest z unite domyślnie wyłączonym |
Jak komu...
Chociaż wiesz co to jest? Słowo 'jakieś paskudztwo' sugeruje, że raczej nie... |
Miałem 10.0 ale przez aktualizację wgrała się wersja 10.10, pokazał się dymek i kliknąłem...
Czegoś nie wiem czy będą teraz dwie gałęzie Opery ? Bo wersja 10.2 moim zdaniem też będzie z "Unite" więc nie ma raczej wyboru. Poza tym wyłączam i nie ma, nie gnębi, [OT] nie to co "nowe" gg... [/OT] Tak Reetou, czyli nieprzydatne... :) |
Cytat:
|
wersja 10.0 -> bez unite
wersja 10.1 -> z unite jeśli nie chcesz korzystać z "unite" instaluj wersje bez->10.0 :sciana: |
Cytat:
Zaś wraz znową wersją musiałem jakieś paskudztwo wyłączyć "Unite" ... |
Nowa Opera 10.10
http://get4.opera.com/pub/opera/win/...0_in_Setup.exe |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:55. |