![]() |
Heh, nadal siedz***281; na FF1.5. :fiu:
|
ff mi si***281; wywali***322; dzi***347; poraz kolejny :ysz:
przeszed***322;em na oper***281; ;) |
Wylaczylem sobie automatyczna aktualizacje i poczekam.
Co wersja to gorzej. Wczesniej skaszanili wyszukiwanie tekstu a bylo idealne. |
|
Nie dziala mi TabMixPlus i Filerset.g updater, zna ktos dobre zamienniki?
I jeszcze jedno: strona z dodatkami strasznie wolno chodzi i gdy chce przegladac dalsze strony bardzo czesto przerzuca mnie na strone glowna, tez tak macie? :| |
Cytat:
Opcja browser.urlbar.maxRichResults zmieniona z 12 na 50 i pasek działa tak jak chciałem, a nawet lepiej bo najczęściej odwiedzane strony są na górze a nie na dole jak w FF2 :) |
jest już cała wojna o ten nowy pasek adresowy na forum firefoxa
nie wszystkim się spodobał, jest chyba zbyt inteligentny :D http://mozillapl.org/forum/viewtopic...=171897#171897 |
Piterniel - nie o to bylo pytanie ;)
ManDragon - nie widze takowej opcji niestety :( ale musze przyznac, ze wole nowe rozwiazanie :D |
Ctrl + Shift + H i mi sie pojawia pelna historia
|
FF3 zainstalowany i jest pierwszy problem :)
Historia przegl***261;danych stron (ta rozwijana strza***322;k***261; na pasku adresu) obejmuje tylko 12 ostatnio odwiedzanych adres***243;w (starsze strony te***380; s***261; ale ***380;eby si***281; pojawi***322;y trzeba wpisa***263; kilka pierwszych liter). Da si***281; jako***347; przywr***243;ci***263; poprzedni uk***322;ad z nielimitowan***261; "przewijaln***261;" histori***261;? |
Cytat:
Nie mialem pliku signons3.txt wiec przerobilem signons2.txt, wkleilem oba i dziala (samo przekopiowanie signons2.txt nic nie dalo). Nie aktualizowalem tylko wczesniej odinstalowalem FF2 i chyba tylko klopotow sobie narobilem. |
przekopiuj plik signons2.txt i signons3.txt
do profilu FF 3. rozumiem, ***380;e uaktualnia***322;e***347; z FF2 do FF3 ? |
Mam problem. Zrobilem sobie kopie zakladek i hasel za pomoca MozBackup ale nic mi nie chce przywrocic ;(
Nawet recznie probuje przekopiowac plik bookmarks.html z starego katalogu Mozilli ale nic to nie daje, co robic?? EDIT Z zakladkami sobie poradzilem ale z haslami jeszcze nie, ktos ma jakis pomysl? |
@http://developer.mozilla.org/devnews/
Cytat:
|
Sie chyba tego nie spodziewali :]
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34. |