![]() |
Znalazłam rozwiązanie problemu z gmailem.
Nie pierwszy raz mi się zdarzyło, iz po zadaniu pytania doznałam "oświecenia" :D Powinnam pytać jak najczęściej :haha: Problem zniknął, gdy przełączyłam się na starą wersję gmaila. Znalazłam na stronie pomocy gmaila: "W przypadku rozszerzenia przeglądarki Tab Mix Plus występują obecnie problemy związane z pobieraniem załączników. Zalecamy wyłączenie tego rozszerzenia lub używanie starszej wersji Gmaila do czasu zaktualizowania tego rozszerzenia." |
A idzie na sta***322;e ustawi***263; starsz***261; wersje, bo w sumie te***380; mam ten problem...?
PS Ostatnio zainstalowa***322;em tego KeyScramblera, dzi***347; mija chyba 4 dzie***324; i ju***380; my***347;la***322;em, ***380;e mam szcz***281;***347;cie i problemy z nim u mnie nie wyst***281;puj***261;... - ale gdy musia***322;em dzi***347; wpisa***263; has***322;o na jednej stron to problemy o sobie przypomnia***322;y ;) Mo***380;e komu***347; przypadnie do gustu... Cytat:
|
Gallus, napisa***322;am do supportu od KeyScramblera i dali mi link do poprawionej wersji
http://www.qfxsoftware.com/download/....0.5_Setup.exe Na razie dzia***322;a ;) |
Cytat:
|
Opera 9.50
http://www.opera.com/ Cytat:
Opera 9.5 Final - zmiany po polsku |
i jakas taka ciemna:) w domu sie pobawie, bo w pracy nie mam juz czasu:)
|
Jak mawia***322; wielki brat - jestem pod wra***380;eniem. Chodzi jak burza :D
|
Na razie najbardziej podoba mi sie synchronizacja :)
Cytat:
|
Też widzę różnicę w szybkości na korzyść 9.5, wprawdzie od razu zmieniłem skina, ale z reszty jestem zadowolony.
|
Cytat:
To mi Opera naprawdę niespodziankę sprawiła :) Wieczorem będę testował :) |
Co do skina to tez od razu zmienilem na cos innego. Postanowilem jednak powrocic do tego nowego (standardowego) i zaczyna mi sie bardzo podobac ;)
Na stacjonarnym tez szybkosc jest znacznie wyzsza. Wogole nie czuc, ze to przegladarka. Kilkam i od razu sie uruchamia :D |
mi ten skin jest jakis taki oczoje...ny:)wole standardowego - szkoda ze trzeba go ciagnac osobno:)
|
Mi si***281; nowy skin w Opera 9.5 bardzo podoba, nie ma to jak opera, a synchronizacja poprostu wypas :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:03. |