![]() |
Cytat:
3 tygodnie temu wydano bardzo oczekiwaną wersję 9.50 Opery. Z jej wydaniem się pośpieszono (aby ubiec pewnego lisa) i znalazło się w niej kilka błędów. Błędów uprzykrzających korzystanie z niej. I dziś (a oficjalnie pewnie jutro) pojawiła się Opera 9.51. Zmiany to m.in.: - poprawienia działania aktualizacji z wersji 9.27 - usunięcie wycieków pamięci (np. przy ściąganiu plików) - poprawiono działanie edytorów HTML na stronach - usunięto błąd uniemożliwiający przeglądanie stron po aktulizacji (* w blokowaniu zawartości) - zlikwidowano pokazywanie pobieranych obrazków w transferach źródło Przy okazji znalazłem na dole tego opisu kilka ciekawych User JS. [UserJS] Książka telefoniczna dla bramek sms (Orange, Era, Plus) [UserJS] OSpell - sprawdzanie pisowni w Operze coraz lepsze - dziwne, ale wcześniej nie używałem :P |
To ja jeszcze dodam, ze jest juz aktualizacja dostepna przez opere - funkcja Pomoc-Sprawdz dostepnosc aktualizacji
|
Dpwnload Day Firefoxa się udał :) Rekord Guinnessa został pobity :)
Dzisiaj dostałem maila o takiej treści: Cytat:
|
Cytat:
|
Jest aktualizacja dla FF3, ale nie dzia***322;a z ni***261; Tabmix plus, ten, kt***243;ry dzia***322;a***322; z wersj***261; 3.0. Macie namiary na dzia***322;aj***261;cy ?
|
Ilość załączników: 1
Aga, zainstaluj Nightly Tester Tools, wersja 2.0.2
za jego pomoc***261; "si***322;owo" skompatybilizujesz Tab Mixa :spoko: tak zrobi***322;em :taktak: za pomoc***261; zaznaczonego przycisku |
Cytat:
i u mnie działa z 3.0.1. Mam pytanko co do Tab Mix Plus. Czy ktos wie jak ustawić ażeby linki które klikniemy w otwartym okienku otwierały się w głównym oknie. Na przykładzie http://media.hatak.pl/ i otwarciu komentarzy w wyskakującym okienku. Po kliknięciu na jakiś link w komentarzach otwiera się on w tym samym okienku a nie w głównym. |
Ilość załączników: 1
Co może powodować błędne wyświetlanie czcionek w FF3... tj. na screenie:
Załącznik 48844 |
W***322;a***347;nie, to samo mam...
|
na jakiej stronie, sprawdz***281; ?
|
W rozszerzeniu Forecastfox 0.9.7.7, ale wydaje mi si***281;, ***380;e na jakie***347; stronie ten problem te***380; wyst***261;pi***322;..
|
ja w tej chwili nie odpowiem, bo bagatelizowa***322;em problem, na zasadzie, ***380;e nast***281;pna aktualizacja naprawi...ale widz***281; to co jaki***347; czas, na tym forum te***380;.
|
Cytat:
Też tak miałem. Samosienaprawiło. Nie wiem kiedy i jak. Teraz mam |
Przed chwil***261; mia***322;em t***261; czcionk***281; na napisy24
|
U mnie nie by***322;o i nie ma problemu. :nie!:
Firefox 1.5 i weather watcher zamiast foreco***347;tam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:41. |