![]() |
Ale mozna przeniesc katalog toolbar - bo na tym mi zalezalo i urlfilter tez dziala, wiec problemu duzego nie ma.
Niestety 150mb to przy 1 stronie czy wiecej tym wwiecej zre - doszlo do ok 300mb. Bez stron ok 30mb. |
Jak się nie da aktualizować? Wystarczy wskazać folder z zainstalowaną Operą.
|
U mnie niestety pojawily sie potem problemy. Moze u kazdego jest inaczej.
|
Moze ktos potwierdzic ze w becie nie dziala "Przejdz pod ten adres" z PPM
|
A jak wywołać tą opcję z myszki?
Zawsze używałem skrótu ctrl+shift |
Jak jest jakis adres/tekst na stronie to sie go zaznacza i wtedu pod PPM pojawia sie ta opcja
|
Strona Lidla się zmieniła i w sumie nowa bardziej mi się podoba, poza jednym - środkowy klawisz myszki (pokrętło) czy też skrót CRTL+SHIFT + LPM, które otwierają nowe okno w tle, tutaj nie działają. Może tylko u mnie (choć wątpię), ale na niektórych, choć bardzo nielicznych stronach, tak jest i.. jest to poważna wada. Może ktoś przetestować (może też z najnowszą Operą):
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...offerdate=7260 |
True, srodkaowa czesc strony nie reaguje prawidlowo, gorna daje porzadany efekt:) Uroki bety, ale jeszcze troche i to dopracuja, jest po prostu na co czekac;)
|
A tam bety, na 10.10 też jest ten efekt - wsadzili linki w onClicka, więc są nierozpoznawalne przez skróty...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Edzisko by cie okrzyczało za ten TVN24 :sciana:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 54047 |
Kurcze.. wam przeglądarka do benchmarków jest potrzebna czy do korzystania z internetu..? :>
|
Zeby nie przyliczyc wbity to najpierw nowy sprzet trzeba obadac a potem testowac i testowac:)
Jak strony wczytuja sie szybciej i jest tego potwierdzenie w benchmarkach to jest lepiej niz bylo i taka przegladarke sie zostawia. Nie trafia do mnie ani chrome ani FF;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |