![]() |
A ja tam sie ciesze, chociaz alfy nie rusze. Poczekam w tym przypadku na finalna wersje:) (od bet mam foobara;)
Troche przez ten obrazek sie forum rozjechalo (w 1024x768) |
heh, jeszcze się człowiek finalną wersją nie nacieszył, a tu nowe idzie pełną parą:)
Jednak poczekam do jutra na oficjalną alphę :szczerb: |
Nowa Opera 10.5 Alpha
http://my.opera.com/desktopteam/blog...-to-all-of-you Test JS/sunspider: Chrome 4.0.285 -- Total: 754.4ms +/- 0.9% Firefox 3.6 b5 -- Total: 1402.6ms +/- 2.3% Opera 10.50pre-alpha -- TOTAL: 636.0ms +/- 0.9% Ostatnia tygodnówka Opery: (10.20/1895) -- Total: 8248.4ms +/- 4.2% Różnica jak widać kolosalna. źródło: http://foobar2000.pl/topic/2504-prze...post__p__52522 |
A co mi szkodzi, potestuje alphe:)
Nie jest zle, tylko jeden pasek, ten glowny znikl (chyba na stale, fuck to jest nimozliwe, po tam byl plik,widok itd. - robilem update a nei czysta instalke:):). Juz 2 razy sie wysypala, ale chodzi oki:) Ups ramu zre 220mb:) |
Cytat:
Podobnie w 10.10 i 10.20 Alpha 1 (tylko tam nie jest to domyślnym widokiem i oczywiście w 10.50 pre-alpha jest nowsza skórka). |
Juz zrezygnowalem z alphy:)Po drugie wole standardowe menu - oczywiscie to kwestia gustu. Zaisntaluje wersje finalna. A po trzecie wracala mi do deflautowej skorki po restarcie.
|
Cóż, w końcu to jest wersja pre-alpha... ma prawo do 'fochów' (o czym zresztą kilkukrotnie przypominają na blogu Opery). :D
BTW Nieco czasu poczekamy... Cytat:
|
Alez oczywiscie ze ma prawo:)10.10 daje rade wiec mozemy poczekac. Napewno 10.50 jest sporo szybsza do reszty przegladarek:)
|
juz nie lubie Opery
domyslnie uzywam FF, ale kiedy musze sprawdzic strone www w kilku przegladarkach, to i Opere otworze otoz zaproponowala kiedys upgrade z 10.01 do 10.10 kliknalem ok... juz sie nie uruchomila gorzej! po wywaleniu jej z dysku i folderow i wpisow w rejestrze i ponownej instalacji i tak nie wstaje dupa, nie przegladarka |
Cytat:
widać zostały jakieś śmieci np w profilu %UserProfile% skoro nie chciała się uruchomić... tak łatwo się poddać na FF -słaba wola :fiu: Jak FF się wykrzaczy to co dalej, Chrome ? :D |
Cytat:
|
Jak się FF wykrzaczy, to nawet nic usuwać nie trzeba - jak ktoś nie potrafi czyścić, to wystarczy nowy profil utworzyć. :P
|
Cytat:
|
jak pisalem, foldery i rejestr byly czyszczone
jak FF sie wykrzaczy, to jest kilka sposobow (przez ktore juz przechodzilem), aby go przywrocic niech mi teraz operowcy powiedza co sie moze w folderach Opery nasmiecic, otwierajac ja kilka razy do roku? |
Cytat:
Poza tym sam sobie przeczysz, gdybyś WSZYSTKO wyczyścił to instalacja byłaby całkowicie świeża - jak po formacie. Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:49. |