![]() |
Cytat:
Jeśli tak, to Narzędzia -> Wygląd -> Paski narzędzi -> klikasz na ten pasek ikon i w Położenie wybierasz Ukryj. |
Faktycznie już kapuję :) Cofam tą "masakrę" o której pisałem wcześniej :D:D
Słownik też zainstalowany - super sprawa ! :> |
słownik to jest od 3 lat,
w tej właściwej :sciana: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Panie i Panowie - dziękuję za już i proszę o jeszcze. :mruga:
Poprawione rozszerzenie safari-view-win - bardzo proszę o przetestowanie. :uklon: |
Jest przycisk, ale safari sie nie uruchamia(bo jej nie ma:)
|
Ilość załączników: 1
Zainstalowałem też Operę na stacjonarnym (przekonał mnie głównie ekran szybkiego wybierania i jego konfigurowalność - zwłaszcza tło ;) ) i co ciekawe, tutaj pojawiły mi się nowe przyciski. Nie wszystkie, ale resztę dodałem i wygląda to nieźle, chociaż.. nie wszystkie. Na screenie widać, jak to u mnie wygląda. Nie wiem, może tak ma być, ale mam wrażenie, że tylko przycisk odświeżania i pełnego ekranu wyglądają normalnie, natomiast pozostałe tak, jak by były nieaktywne. A aktywne są (przynajmniej te od zamkniętych kart, paneli, nowej strony..). Tak powinno być..?
|
OT:
FireFox też ma takie addon'a. Nazywa się FastDial :) To tak dla wielbicieli FF, którzy chcą mieć coś takiego. |
FF sprawdzi i powiadomi...
|
i mamy Mozilla Firefox 3.5.3
|
Cytat:
Jeszcze jedna ciekawostka - i na notebooku i na stacjonarnym uaktualniłem Operę, a nie instalowałem na nowo. Na notebooku zmienił się sposób zapisywania zakładek (na bookmarks.adr), na stacjonarnym został po staremu: opera6.adr ... |
spróbuj tego
Cytat:
|
Cytat:
|
tak to jest, jak się nie używa jedynie słusznej przeglądarki :sciana:
|
Cytat:
Kod:
opera:config#UserPrefs|HotListFileVer2 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |