![]() |
Cytat:
|
a w FF cisza i spokój :P
|
Tak.
Jak zawsze... |
Jędruś, a dlaczemu zamalowałeś na czarno, na swoim obrazku,
stronki z Czerwonej Tubki, nie ma się czego wstydzić :spoko: |
Takich to bym nie zamalowywał. Tam są naprawdę tajne rzeczy :>
|
Cytat:
Nie wiem jak, ale po uruchomieniu dzisiaj FF nie mogę po wpisaniu adresu strony do niej przejść. Nie działa "enter" w pasku adresu, nie działa też menu kontekstowe "wklej i idź", "idź"... Winowajca to TabMixPlus. Próbowałem na domyślnych ustawieniach, zrobiłem downgrade do starszej wersji i dalej kupa. Wyłączenie rozszerzenia pomaga jednak nie rozwiązuje to problemu. Jakieś sugestie? P.S. Cache, historia itd. były czyszczone. Poniżej lista rozszerzeń: Cytat:
|
Heh..
U mnie działa z TabMixPlusem. Musisz miec cos nie tak gdzie indziej. Albo... Gryzą sie w jakis sposób rozszerzenia. |
działa, to nie TabMix k***a
|
Po wyłączeniu TabMixPlus'a wszystko jest ok więc to jednak wina TabMixPlusa. Dziwne, że to tak z nienacka się stało, wczoraj było wszystko ok.
|
Cytat:
Częściowo (na razie) się da ustawić z powrotem na miniaturkę (przynajmniej dla większości stron) - zmiana opcji częstotliwości odświeżania, odświeżenie, ustawienie odświeżania na nigdy. BTW... powstało też rozszerzenie ForceSpeedDialLogos. |
|
Ilość załączników: 1
|
Ilość załączników: 1
u mnie podobnie :taktak:
Załącznik 57178 |
Właśnie mi się Opera zaktualizowała - nie powiem - spierdzielili sprawe !
W poprzedniej wersji strona szybkiego wybierania mieściła mi się na ekranie, teraz muszę scrollować, mimo że mam zoom 0% ! Da się to poprawić, aby było po staremu ? :P Te idiotyczne miniatury już pominę... ja chce miniatury stron serwisów a nie jakieś durne loga. |
W końcu nie jestem jedyny, który narzeka na nowe wersje ;)
Ja chyba wrócę do starej. Tradycyjnie nie widzę zmian na lepsze, a widzę na gorsze. Chyba jednak Rychu miał rację... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |