![]() |
Cytat:
|
Jeśli chodzi Ci o wyszukiwarki to wpisujesz wyszukiwane słowo(słowa) i ENTER.
|
W prawym górnym rogu FF jest dostęp do przeglądarek. Jak to uruchomić aby działało? 8 )
|
w sumie to polskie znaki w adresach www nie są konieczne tzn nie są takie przydatne bez nich można bylo żyć kolejna komplikacja
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
... wszystko można w FF (no prawie ;p ), zainstaluj rozszerzenie Tabbrowser Extensions i zaznacz jak na rysunku. Profil faktycznie nieszczęśliwie posadzili. ale można zrobić backup profila za pomocą programu Mozbackup.
|
a mnie w ff boli najbardziej to, że nie zapamiętuje otwartych paneli tak jak opera.
drugim nieporozumieniem jest katalog, gdzie trzymane są preferencje użytkownika - operka umożliwia trzymanie ich w katalogu głównym programu. |
no właśnie zalecane wymagania to mój komp ale jam mam 4 okna otworzone (bez zakładek) to gry online na wp.pl zaczynają się ciąć a w IE tak nie było.
ale od tego są zakładki przecież :) narazie zostaje przy firesoxie choć jestem wielkim tradycjonalistą. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
kazy kraj powinien miec zachowana swoja pisownie... inna sprawa zeby przegladarki (a wlasciwie net) umial to obsluzyc..... nie znam sie ale dobrze by bylo gdyby tak zrobili w internecie 2 (ktory nadejdzie juz eeeeee........ w krotce :D ) zeby w dns pod jedno ip podpiac kilka nazw np. www.zolw.pl i www.żółw.pl prowadzily by wtedy do jednej strony i byloby po problemie |
To nikt nie poradzi czy firefox nadaje sie na biedne 500Mhz bo widze ze tez tak płynnie jak w IE nie przewijają się okienka.
póki co firefox |
Cytat:
|
dobre je, ale mulące je i ta java suna
|
Cytat:
|
imho zakladac strne z polska nazwa to najglupszy pomysl na domene pod sloncem - nikt spoza polski (i spoooora czesc polakow) nie beda potrafili na taka strone wejsc...
ale to bylo OT :) najwazniejsze ze super nowoczesny i przyszlosciowy IE tez nie potrafi ^_^ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:13. |