![]() |
Zainstalowałem nową Operę (dość długo jechałem na starszej wersji)... ja pitolę :sciana: Co oni zorobili z zakładkami??? Podoba mi się narazie prosta instalacja Adblock i Ghostery. Ale ten speed dial nowy to koszmar, dobrze, że w dolnym rogu można się przełączyć na stary.
|
Nową czyli którą? "Chroperę" czy masz na myśli v12.17?
|
Szkoda, że dla chrome nie ma takiego dialera jak firefox domyślnie... te protezy dostępne w dodatkach wołają o pomstę do nieba :sciana:
|
Dialera? Że niby Speed Dial? Ten domyślny w Lisie to bagno, lepszy jest Super Start.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Bez zbędnych udziwnień typu efekt 3D i paskami z opcjami które nie potrzebuję... |
Cytat:
|
Ale wiesz, że równolegle jeszcze rozwijana jest linia 12.x? ;p
Chropera w tym tempie to może odzyska stare funkcje w okolicach wersji... 150. :szczerb: |
Ale ta 12 to słabo jest rozwijana.. FB na tym chodzi tragidznie (jeśli w ogóle można powiedzieć, że chodzi), Allegro jeszcze gorzej, kilka innych stron też.. Ostatnio nawet niektóre maile w poczcie Onetu nie chcą mi się normalnie otwierać (rozjeżdżają itp.). A to 26.xxx trudno w ogóle traktować jako alternatywę..
|
Cytat:
Bo z mojego punktu widzenia porzucili to 2 lata temu z ustatnim updatem... |
Może rozwijana to za duże słowo, ale wciąż aktualizowana. Wersja 12.17 pojawiła się jakieś pół roku temu.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale przecież grzecznie pytali, czy chcesz zaktualizować...
Ostatnie poważniejsze zmiany w Operze pojawiły się z wersją 12.10 w listopadzie 2012, następne updaty były związane jedynie z poprawą stabilności i bezpieczeństwem. Oczywiście fajnie, że się pojawiały, niestety silnik nie daje już rady na nowości w sieci. Cały czas korzystam, bo nie mam jakiejś pasującej mi alternatywy, ale zainstalowałem równolegle nową wersję, bo niektórych rzeczy nie da się już przeglądać w starej. Strony allegro odświeżają się jak krew z nosa, a jakieś wp potrafi zagotować mi procka na starej operze :( |
wp.pl to chyba potrafi zagotować każdego procka, nie wiem co za d...l "optymalizował" ten "portal"
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:27. |