![]() |
|
Cytat:
Kompilacja 2092 Oczywiście, że nie wrzucę... Chciałbyś poznać 25 moich ściśle tajnych linków? :P |
Cytat:
Ojej no to cenzuruj, chciałem zobaczyć czy to się różni czymś od tego co rano testowałem, nie pamiętam jaki build testowałem... |
Ja może jutro zainstaluję najnowszą (chyba, że przez noc wyjdzie pięć kolejnych..), to zobaczę czy są jakieś różnice.
------ Sprawdziłem i okazało się, że mam 2085, ależ jestem do tyłu... Instaluję nową od razu, trzeba być na bieżąco :> Swoją drogą to na stronie, gdzie ściągałem, był już jakiś preview 11.50.. ------ I EDIT2 Nic się nie zmieniło, miniaturki jak głupio wyglądały, tak głupio wyglądają nadal. Swoją drogą.. jeszcze jedna rzecz jest głupio rozwiązana. Jak się skasuje jakiś link i chce na jego miejsce dać coś innego, to trzeba utworzyć na końcu i po kolei zamieniać kolejność każdego kolejnego skrótu (jak w starych układankach z jednym pustym miejscem). Nie można po prostu 'włożyć' nowego skrótu pomiędzy dwa stare (a tylko zamienić dwa miejscami). Też niepotrzebne komplikowanie życia.. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 57182 A jak się nie podoba to sobie wyłączcie te loga po prostu i tyle... |
odświeżyłem...
nawet skasowałem i dałem od nowa (stąd ten drugi problem, o którym pisałem) ------ A nie przepraszam - dwie strony się zmieniły, więc jakaś różnica jest. Ale 2 na 10 to jednak trochę mało. A jak się te loga wyłącza? |
W:
opera:config#UserPrefs|ThumbnailLogoSizeMinX i opera:config#UserPrefs|ThumbnailLogoSizeMinY wpisz jakieś większe wartości, np. 200 i będziesz miał całe strony... |
Ja miałem jeszcze białe obramowanie z podpisem na dole - nazwa strony, coś jednak zmielili czy jakie licho ?!
Też nie wiem jak się loga wyłącza. (edit: j/w dobra już wiem / a te ramki ?) |
Cytat:
Ta funkcja jednak się u mnie nie sprawdziła. @ Patrix Obramowanie białe z podpisem u dołu tez mam. Z tym się nic nie zmieniło. |
Mi by to już aż tak nie przeszkadzało, gdyby to co miałem w poprzedniej wersji, mieściłoby mi się na ekranie bez scrollowania w nowej wersji...
A w pionie 800px niestety mam... Uroki notebooka. |
Cytat:
|
Moja Opera jest goła, tzn. skórka domyślna ! Taką lubię. :)
|
To lub i nie płacz.
|
Lubię, ale na nieaktualnej nie wypada zbyt długo pracować...
|
Możesz mieć aktualną i nadal gołą, nie? A mi ramki nie pasowały, to sobie zmieniłem...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:06. |