![]() |
Po prostu to jest brzydkie... :/
|
Dobrze ze nie uzywam speed diala:) Poza tym ok:)
|
Wróciłem do 11.01, wyłączyłem AU i nie włączę go póki tego nie naprawią.
Najlepiej niech dadzą userowi wybór czy chce tą pijacką nowość, czy normalny stary piękny speed dial. |
Myślę, że szybko to zmienią albo uzupełnią dodatkową opcją. Bo to naprawdę źle wygląda i w ogóle nie wiem, czemu wcześniej tego nie wyłapali. Chyba, że tylko my używamy stron, które z tym niezbyt dobrze działają..
|
Cytat:
W FF można... ;p http://img25.imageshack.us/img25/7082/screen000l.png |
U nas można łatwiej, szybciej i przyjemniej :>
.... tylko teraz brzydziej.. :( ------ I jeszcze jedna rzecz się a najnowszej Operze zmieniła i.. też mi się nie podoba. Polecenie na forum "Odznacz wszystkie posty jako przeczytane", które znajduje się z prawej strony ekranu teraz po wybraniu 'zawija' się w dwie linijki, przez co cały tekst niżej się przesuwa. Niby drobiazg, ale niepotrzebny, a przez to czasaim trudno w linka trafić (bo po wjechaniu na niego myszą lekko się przesuwa - na ekranie FullHD w notebooku robi to różnicę). |
|
Cytat:
Dla malkontentów - wyszła stabilna wersja, w której poprawiono kadrowanie logo w speeddial. Wygląda to lepiej i właściwie musiałem edytować tylko logo PCLabu, które nie wiedzieć czemu kadruje się na jakiejś reklamie. |
Jak się bronić przed Świadkami Jabłkowy?
Pobieramy do Lisa Grassmonkey, instalujemy ten skrypt i edytujemy jego treść w "C:\Users\<ludzik>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox \Profiles\<Twój profil>.default\gm_scripts\replace_text_on_webpage s\replace_text_on_webpages.user.js".
Kod:
// Syntax: 'Search word' : 'Replace word', Dzięki Andy za cynk do softu. |
Pewnie i na forum dalo by sie taki skrypt dodac zeby tego typu rzeczy sie nie wyswietlaly. Minus tego jest taki ze ta wiadomosc mozna delikatnie zmienic i nie zadziala juz skrypt.
|
@loki Kłaniają się wyrażenia regularne :D
|
Cytat:
|
A...
U mnie się nie zawijał, ale za to pojawiał się slider na dole... "Poprawiłem" tłumaczenie, powinno być OK ;) |
Jest ok, thanks.
(ale w poprzednich wersjach Opery nie było tego problemu (właściwie nigdy go nie było)) |
Cytat:
To znaczy jaka jest teraz ostatnia stabilna wersja, ja rańcem wrzucałem 11.10 Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:55. |