![]() |
jakby ktos się interesował
na dvd do PC World Komputer 1/2005 jest polska wersja FireFox :pisze: |
Fajna fotka !!!
hee :ysz: |
Auto Copy 0.3
BBCode 0.3.7 CuteMenus 0.4 Disable Targets For Downloads 0.8 Download Statusbar 0.9.2 Duplicate Tab 0.3.2 Extended Statusbar 1.0 Favicon Picker 0.2.5 File Title 0.1 FlashGot 0.5.5 Flat Bookmark Editing 0.6 ieview 0.84 Image Toolbar 0.5 Jump Link 1.3.1 LastTab 1.1 ListZilla 0.5.1 OpenBook 1.2.0 Paste and Go 0.4.1 Plain Text Links 0.2 Tabbrowser Preferences 1.1.1 undoclosetab 20041125.2 Moja lista :-) Nie wiem jak wyglada ich zgodność ze spolszczona wersja Firefoxa. Wszystkie rozszerzenie znajdziecie tu: www.extensionsmirror.nl |
to może odrazu podacie adresy do programow z gory dziekuje.
|
Cytat:
Tabbrowser Extensions PL Download Tweank PL nie zaszkodzi też: LinkPreview PL :) |
dziwne bo zainstalowałem a nie mogę tego obsługiwać (przycisk opcje jest na szaro podświetlony :( buu tak jakbym firefoxa po zainstalowaniu nie uruchomił a przeciez to zrobilem) ale pokombinuje i sie zobaczy.
A jak juz jestesmy przy wtyczkach to moze macie coś co jest niemal KONIECZNE do zainstalowania w ff. |
... a pod FF owszem, działają :cool:
|
http://www.teagames.com/index.php czy gierki z tej strony dzialaja u Was? U mnie na IE tak, a na Operze nie :(
|
Widocznie cache nawalil - sciagnij rozszerzenie Favicon Picker [ http://www.extensionsmirror.nl/index...favicon+picker ] i zresetuj ikone do domyslnej we wlasciwosciach bookmarka...
|
Ilość załączników: 1
mi sie jeszcze jedna rzecz nie podoba (chodzi o ten windowsowy znaczek) ale to chyba tylko ja tak mam.
Jak wiecie jak zaradzić temu oczywiście walcie śmiało ;) |
tak :) właśnie o to mi chodziło :)
|
Ilość załączników: 1
... chyba chodzi ci o to
|
weszłem we właściwości rozszerzenia Tabbrowser Extensions i jakoś tego znaleź nie mogę :(
|
musisz ustawic to w właściwościach rozszerzenia Tabbrowser Extensions
|
Jak ustawić w firefox
Wszyscy zachwalają firefox, tak więc postanowilem pożegnać się na chwile z operą i zaprzyjaźnić się z firefox :) Znalazłem fajny motyw (skin) do tej przegladarki zainstalowałem kilka rozszerzeń (m.in: Tabbrowser Extensions, Link Prewiew, Download Menager Tweak). Przed instalcją tych rozszerzeń, jak się klikło środkowym przyciskiem myszy na link to otwierała sie nowa zakłądka ale przegladarka nie wyświetlała nowej zakąłdki automatycnzie cza było na nową zakadke kliknac ażeby została wyświetlona a teraz firefox automatycnzie przechopdzi do każdej nowo otwartej zakładki.
Jak ustawić żeby przegladarka otwierała zakładki tak jak przed instalcją rozszerzeń, czyli żeby nie przechodziła do nich automatycznie tylko żeby cza było na daną zakładke kliknąć :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:40. |