![]() |
jakby kogos interesowało
w chipie 2/2005 jest wer.1.0 MozilliThunderbird |
A ja testowałem moox'a, ale wróciłem do ff 1.0. Na moox'ie odczułem duże przyspieszenie, ale niczego nie mogłem pobrać...:ysz: Może ktoś wie czemu tak się działo??? Używałem moox'a m2 eng + pl.
|
Cytat:
|
... winowajca odnaleziony, to spolszczenie w MMOX'ie bruździ, wystarczy przełączyć na En-Us i już idea-24 hula ślicznie.
|
Cytat:
|
Cytat:
U mnie takze to bylo :O |
Cytat:
|
wyczysc pamiec cache. Powinno pomoc.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Dziala bezproblemowo. I idea.pl i idea 24 online. Wczoraj serwer byl tak mocno obciazony ze sam nie moglem sie wbic na www.idea.pl.
|
a działa komuś Idea 24 on-line??
bo u mnie wywala jakis dziwny error |
A jednak ten mod FF dziala troszke szybciej ;) Wiec potestuje go troszke czasu ;) Szkoda telko ze liska nie ma ;)
|
Denerwuje mnie jedna rzecz w FF, tzn.
Mam zainstalowany Tabbrwoser Extension i ustawione przy kliknięciu środkowym przyciskiem otwieranie zakładki w tle. Nie działa to jednak w jednym przypadku gdy aktywna zakładka nie zdąrzy się załadować choćby w małym stopniu. Przetestowałem podczas awarii CDRinfo. Czy zna ktoś na to radę?? Może mam coś źle ustawione?? Edit: Zapomniałem dodać że dzieje się to tylko w przypadku uruchamiania zakładki z paska. |
Cytat:
|
Tez sciagnolem ale na mojim celku 633MHz nie poczulem roznicy. Wiec zostaje na ff 1.0;)
Ale :piwo: sie nalezy dla Ciebie Zetoxa za info. Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |