![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 56896 |
|
Firefox zaktualizował mi się do wersji 3.6.15 i na górze ma jakieś kolorowe bohomazy :(
Taka wersja? |
zainstaluj czwórkę, beta 12, nie ma sensu ciągnąc trójki,
zestarzała się k***a |
Cytat:
|
Mo***380;e jestem staro***347;wiecki, ale wg mnie u***380;ywanie programów w wersji beta to jak st***261;panie po polu minowym...
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
jesteś staroświecki k***a
|
Dzięki wszystkim. Jakiś "motyw" mi wskoczył przy aktualizacji. Już wywaliłem :)
|
Kto mi powie dlaczego po AU dublują mi się wpisy w oknie 'dodaj/usuń pogramy' ?
Uważam to za dziwne, tym bardziej, że aktualizowałem a nie instalowałem ponownie... Jak to naprawić ? Też tak macie ? Załącznik 56902 PS Przy próbie wywalania czegokolwiek mam komunikat: Cytat:
|
co to jest AU ???
|
Cytat:
@Patrix pierwszy raz widzę taką sytuację. Spróbuj napisać na forum Mozilli może tam ktoś coś będzie wiedział. |
auto update;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Beta 12 FF jest akurat na bardzo wysokim poziomie(wcześniejszych nie używałem więc nie wypowiem się jak działały), używam u siebie normalnie i nie zauważyłem większych problemów. Mirandę kompiluje sobie sam z svn(alpha) i też większych problemów nie mam. Podsumowując. Wersje beta są dla osób, które lubią testować nowe wydania i informować deweloperów o tym co nie działa. Jeżeli ktoś nie widzi sensu w takim działaniu to faktycznie nie powinien ruszać wersji testowych. |
Nie widze i nie ruszam. Od testow sa testerzy. Ja chce uzywac.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:55. |